Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsvärd till Huge Bostäder i Stockholm

Är du en serviceinriktad och kundfokuserad person som drivs av att få arbeta med fastighetsdrift? Vill du vara en viktig del inom ett väletablerat fastighetsföretag? I rollen som fastighetsvärd får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!
 
Om Huge Bostäder
Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 anställda fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar ca 8 000 lägenheter och sex handelscentrum i kommunen. Vi är ett fastighetsbolag som tar ett stort samhällsansvar, andas våra värderingar i vårt arbete och är måna om våra medarbetares välmående. Läs mer på www.huge.se
 
Vad kan vi på Huge bostäder erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll där du själv planerar hur din arbetsdag ska se ut. På Huge blir du välkomnad in i en trevlig gemenskap där vi värdesätter teamkänslan. Vi satsar på ett coachande ledarskap där du som medarbetare har stora möjligheter att själv vara med och påverka. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling.
 
Om tjänsten som arbetsledande fastighetsvärd
I rollen som fastighetsvärd arbetar du nära dina kollegor, kunderna och tekniken. Du är förvaltarens förlängda arm och tillsammans har ni ett ekonomiskt ansvar och arbetar för att budget hålls för de konton som rollen påverkar.

Du kommer att ansvara för att rondera fastigheterna i sin helhet. Du levererar förslag på underhållsåtgärder och förbättringar för fastigheterna. Som fastighetsvärd åtgärdar du akuta och enklare fel i fastigheten för att fastigheternas funktioner upprätthålls och att dess LCA optimeras över tiden. I rollen förekommer det även en del administration i form av återrapportering av besiktningar, arbetsordrar och uppdatering i fastighetssystemet.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som älskar att jobba med fastigheter och människor. Som fastighetsvärd kommer du vara ansiktet utåt mot hyresgäster. Därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Huvudsaken är att du har en stark vilja att göra ett bra jobb och god förmåga att skapa relationer med såväl dina kollegor som kunder. För att trivas som fastighetsvärd tror vi att du tycker det är roligt att ge bra service, ser nyfiket på att lösa problem och är händig.
 
Vi önskar även att du har följande:
  • Minst 5–10 års erfarenhet inom fastighetsskötsel som fastighetsskötare, bovärd eller annan roll med liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper inom värme, ventilation, kyla, styr & regler
  • Kunskaper inom rondering och felsökning
  • Flytande i svenska tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande ifall du är utbildad inom fastighet eller har goda erfarenheter av fastighetsförvaltning både bostäder och kommersiella lokaler.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Huge Bostäder räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Huge Bostäder Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Fastighetsvärd
Stad
Huddinge
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
18
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet