Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsvärd till Olov Lindgren AB

Är du en engagerad och ansvarstagande person som söker en spännande roll inom fastighetsförvaltning? Olov Lindgren AB söker nu en fastighetsvärd till deras team i Stockholms innerstad. Om du brinner för service, kvalitet och att göra en konkret skillnad, kan detta vara din nästa karriärresa!

Om Olov Lindgren
Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 90 anställda som förvaltar 116 fastigheter i Stockholm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Våra kärnvärden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Läs mer på www.olovlindgren.se.

Ditt uppdrag som fastighetsvärd
Som fastighetsvärd hos Olov Lindgren AB blir du en del av deras team med utgångspunkt från deras områdeskontor i Roslagstull. I ditt uppdrag hanterar du ett varierande fastighetsbestånd beläget i Stockholms innerstad, dvs. Östermalm, Vasastan & Kungsholmen. Dina huvudsakliga ansvarsområden omfattar både inre och yttre skötsel och underhåll av bostadsfastigheter, säkerhetsarbete, lägenhetsvisningar, nyckelhantering och trädgårdsarbete. Du kommer att vara den som planerar och leder trädgårdsarbetet, därför ser vi gärna att du har förmågan att på ett naturligt sätt ta dig an en ledarroll. Du kommer även att ha en viktig roll i att följa upp och säkerställa kvaliteten på arbeten som är utföra av externa leverantörer. Denna roll kräver ditt engagemang och din passion för att skapa en positiv och välkomnande miljö för hyresgästerna. Du rapporterar till närmsta förvaltningschef.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Utföra yttre och inre tillsyn och skötsel enligt vår driftplan
 • Hantera felavhjälpande underhåll och ta fram förslag på planerat underhåll
 • Genomföra besiktningar och arbete inom skydds- och trygghetsområden
 • Lägenhetsvisningar och nyckelhantering
 • Genomföra, planera och leda trädgårdsarbeten så som gräsklippning, plantera blommor, rensa ogräs
 • Övervaka och samordna städningen av gemensamma utrymmen samt ansvara för klimatkontroll
 • Uppföljning och kontroll av leverantörer
   
Är du den vi söker?
Som person är du kundfokuserad, initiativtagande, anpassningsbar och uthållig. Du trivs i en roll där ditt engagemang och din omtanke för fastigheterna och dess hyresgäster spelar en central roll.

Kvalifikationer för tjänsten:
 • Gymnasial utbildning
 • Erfarenhet av en roll som fastighetsskötare, bovärd, trädgårdsarbetare, reparatör eller likande
 • Erfarenhet av reparationer och underhåll
 • Erfarenhet/intresse av trädgårdsarbete
 • Goda kunskaper i SBA och erfarenhet av brandlarmsskötsel
 • Starka sociala färdigheter och erfarenhet av kundkontakt
 • Goda datakunskaper, inklusive Officepaketet och digitala ärendehanteringssystem
 • Förmåga att kommunicera på flera språk är meriterande
 • B-körkort
   
Ansökan och kontaktuppgifter
Detta är en direktrekrytering till Olov Lindgren som hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist på tel. 073-526 33 29 alt. via mejl: frida@isakssonrekrytering.se för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsvärd
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
23
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet