Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsvärd till Olov Lindgren AB i Stockholm

Är du en engagerad och ansvarstagande person som söker en spännande roll inom fastighetsförvaltning? Olov Lindgren AB söker nu en fastighetsvärd till vårt team. Vi förvaltar 116 fastigheter i Stockholm och värnar om långsiktighet och hållbarhet i våra relationer och verksamheter. Om du brinner för service, kvalitet och att göra en konkret skillnad, kan detta vara din nästa karriärresa!

Om Olov Lindgren
Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 90 anställda som förvaltar 116 fastigheter i Stockholm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Våra kärnvärden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Läs mer på www.olovlindgren.se.

Ditt uppdrag som fastighetsvärd
Som fastighetsvärd hos Olov Lindgren AB blir du en del av vårt team med utgångspunkt från Västberga. I ditt uppdrag hanterar du ett varierande fastighetsbestånd som sträcker sig från Söderort till Södermalm, vilket ger en dynamisk och omväxlande arbetsmiljö. Dina huvudansvarsområden omfattar skötsel och underhåll av bostadsfastigheter, säkerhetsarbete, lägenhetsvisningar och nyckelhantering. Du kommer även att ha en viktig roll i att följa upp och säkerställa kvaliteten på arbetet utfört av externa leverantörer. Denna roll kräver ditt engagemang och din passion för att skapa en positiv och välkomnande miljö för våra hyresgäster. Du rapporterar till förvaltningschefen.

Som fastighetsvärd hos oss kommer du att:
  • Utföra yttre och inre tillsyn och skötsel enligt vår driftplan
  • Hantera felavhjälpande underhåll och ta fram förslag på planerat underhåll
  • Genomföra besiktningar och arbete inom skydds- och trygghetsområden
  • Lägenhetsvisningar och nyckelhantering
  • Övervaka och samordna städningen av gemensamma utrymmen samt ansvara för klimatkontroll
  • Uppföljning och kontroll av leverantörer
Är du den vi söker?
Som person är du kundfokuserad, initiativtagande, anpassningsbar och uthållig. Du trivs i en roll där ditt engagemang och din omtanke för fastigheterna och dess hyresgäster spelar en central roll.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av en liknande roll som fastighetsskötare, bovärd, fastighetstekniker, reparatör eller likande
  • Erfarenhet av reparationer och underhåll
  • Goda kunskaper i SBA och erfarenhet av brandlarmsskötsel
  • Starka sociala färdigheter och erfarenhet av kundkontakt
  • Goda datakunskaper, inklusive Officepaketet och digitala ärendehanteringssystem
  • Förmåga att kommunicera på flera språk är meriterande
  • B-körkort
Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist tel. 073-526 33 29 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 13/12/23, så ansök redan idag!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsvärd
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
12
-
13
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet