Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsvärd till Riksbyggen i Stockholm

På uppdrag av Riksbyggen söker vi på Isaksson Rekrytering efter en kundorienterad fastighetsvärd som vill ansvara för drift och löpande underhåll i våra kunders fastigheter i Stockholm.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen med din ansökan idag!

Ditt uppdrag som fastighetsvärd
Som fastighetsvärd kommer ansvara för invändig skötsel av fastigheter vilket innebär felavhjälpande underhåll och felanmälan och ronderingar. Utöver felanmälningar beställer hyresgäster och kunder mindre tjänster av olika slag som även det ingår i uppdraget att hantera. Du kommer att ha en löpande kontakt med hyresgäster, kunder och entreprenörer. Tjänsten som fastighetsvärd är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. Du kommer arbeta nära och rapportera till teknisk förvaltare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Daglig kontakt med hyresgäster
  • Tillsyn och service på värme, ventilation samt styr- och reglersystem
  • Sedvanligt underhåll efter felanmälan och rondering
  • Driftövervakning och larmhantering
  • Framtagande av energibesparande åtgärder och förslag till planerat underhåll
Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att proaktivt möta våra kunders behov. Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktigt hållbar miljö att bo och arbeta i. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer och erfarenheter
  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning
  • Tidigare arbetat som fastighetsskötare, hantverkare eller annan relevant roll med kundkontakt  
  • God förmåga att arbeta administrativt och god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift
God datorkompetens är en nödvändighet då exempelvis all hantering av arbetsorder är datoriserad

Vad kan vi erbjuda dig?
Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi kan därför erbjuda dig omväxlande, utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor och en möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför alla sökanden.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova 076-000 11 97. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Riksbyggen.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsvärd
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
14
Sektor
Organisationer
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet