Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Filialchef till Kungälvs Rörläggeri i Stockholm & Borås

Är du en trygg och relationsbyggande lagledare med bred erfarenhet från VS eller från närliggande bransch? Trivs du med att arbeta kundnära och med att utveckla och lyfta såväl verksamhet som medarbetare? Då är rollen som Filialchef på Kungälvs Rörläggeri med placering i Stockholm eller Borås rätt utmaning för dig.

Om Kungälvs Rörläggeri
Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VS-företag. Vi är ca. 200 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 300 personer över hela Finland och Sverige.

Ditt uppdrag 
Vi söker dig som vill skapa goda förutsättningar för en framtida utveckling och tillväxt genom aktiv försäljning och marknadsnärvaro i Stockholm respektive Borås. Som Filialchef på Kungälvs Rörläggeri kommer du att ansvara för försäljningsarbete både inom entreprenad- och serviceaffären, samt genomföra förhandlingar och kontraktsskrivning med kund. Du har även ekonomi- och resultatansvar.

För att skapa goda förutsättningar för en framtida tillväxt genom en ökad försäljning, blir din uppgift att positionera enheten på den lokala marknaden. Du ansvarar för den operativa och strategiska lokala planeringen och formulerar prestationsmål samt leder medarbetarna mot dessa mål. Du driver även aktivt lokala marknadsfrämjande åtgärder. En viktig uppgift i din roll blir att bidra till den vinnande kultur som finns bland medarbetarna, ansvara för arbetsmiljön och att kontinuerligt se över kompetensbehoven. Du ansvarar för att enhetens resurser nyttjas optimalt och att ha en effektiv resursstyrning med rätt bemanning i pågående och kommande projekt. I rollen Filialchef kommer du jobba tätt tillsammans med tekniska specialister för att säkerställa att våra affärer ligger i framkant. Du är helt enkelt den lagledare som tillsammans med ditt team är specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder i Stockholm eller Borås. Du kommer att rapportera direkt till Regionchefen och ingå i vår ledningsgrupp.

Är du den vi söker för tjänsten?
Du är den lagspelare som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du trivs när du har mycket att göra. Med sinne för dialog och gott bemötande är du handlingskraftig och har ett stort intresse av att förbättra och lösa verksamhetens behov. Som chef/ledare har du ett jordnära, prestigelöst och engagerat ledarskap. Som person är du analytisk, tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter inom enheten samt drivs av att få din personal nå uppsatta mål. För att lyckas i rollen som Filialchef är det väsentligt att du är en person som har ett stort affärsmässigt driv, du tycker om att förhandla och har förmågan att hjälpa kunden att få den tekniskt och ekonomiskt bästa lösningen för sin verksamhet. I rollen ingår att koordinera olika resurser, både interna som externa, så erfarenhet av teknisk projektledning inom VS värderas högt. Då allt i slutändan handlar om att skapa en lönsam verksamhet är du även analytisk, strategisk, och har lätt för att se olika samband. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten. 

Vi önskar att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
  • Dokumenterad försäljnings- och förhandlingserfarenhet samt erfarenhet av kommersiellt ansvar från entreprenad- eller servicebolag inom bygginstallation eller fastighetsteknik
  • Erfarenhet av en chefsbefattning med personal- och ledaransvar
  • Kunskaper om lagar, förordningar, normer och branschpraxis inom VS
  • Viss kunskap inom företagsekonomi
  • Goda datakunskaper, såsom Officepaketet och affärssystem
  • Talar och skriver det svenska språket obehindrat
  • B-körkort
  • Erfarenhet av en liknande roll eller verksamhet är meriterande
Kontaktuppgifter och ansökan
I dessa rekryteringar samarbetar Kungälvs Rörläggeri med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson via tel. 0704-85 75 59 alt. via e-post: ira@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Filialchef
Stad
Bromma
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
21
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet