Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Förvaltare till K-Fastigheter i Hässleholm

Vi söker just nu dig som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas i en spännande roll som förvaltare hos K-Fastigheter i Hässleholm. Välkommen med din ansökan!

Om K-Fastigheter
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. K-Fastigheter erbjuder omkring 4500 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har cirka 600 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.
K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ditt uppdrag
Som förvaltare kommer du arbeta med fastighetsutveckling av hyresbostäder. Rollen som förvaltare innebär fokus på förebyggande arbete med drift, underhåll och förvaltningsprojekt för att säkerställa ett bra driftnetto. Du kommer även arbeta med och genomföra marknadsföringsevent i ditt förvaltningsområde. Viktigt för tjänsten är att ansvara för hyresgästernas trivsel.
Du kommer arbeta med K-Fastigheters bestånd i Hässleholm och Älmhult, och utgå från huvudkontoret i Hässleholm. En dag i veckan är du på plats i Älmhult.

Urval av arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Ansvara för budget- och resultatarbete, samt uppnå ekonomiska mål
 • Arbetsleda driftpersonal, uthyrare, förvaltningsassistent, fastighetsskötare och fastighetstekniker samt daglig kontakt med hyresgäster
 • Arbeta proaktivt med att hitta förbättringspotential i din fastighetsportfölj och svara för att driva utvecklingen framåt
 • Förhandla kring lokalhyresavtal samt följa upp eventuella bostadsvakanser
 • Kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhållsprojekt och hyresgästanpassningar
 • Säkerställa myndighetskrav samt uppnå kundnöjdhet – NKI
Vem söker vi för tjänsten? 
För att trivas hos K-Fastigheter och lyckas i rollen som förvaltare är det viktigt att du är strukturerad, lösningsorienterad och kan prioritera ditt arbete. Du kan hantera flera parallella processer samtidigt samt hålla ordning och reda. Vi ser det också viktigt att du är en lagspelare som tycker om att arbeta nära medarbetarna i ditt team. 

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kvalifikationer
 • 3–4 års arbetslivserfarenhet som affärsmässig förvaltare
 • Eftergymnasial utbildning inom fastighet eller annat relevant område
 • Erfarenhet av ekonomisk fastighetsförvaltning
 • God förståelse för hyresjuridik
 • B-körkort
 • Vi ser det som meriterande om du har arbetat i fastighetssystemet Vitec
Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig senior rekryteringskonsult Ira Isaksson / 070-485 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos K-Fastigheter.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Förvaltare
Stad
Hässleholm
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
11
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet