Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Förvaltare till KFS i Stockholm

Vad erbjuder KFS dig?
Du får förmånen att arbeta med ett brett spektrum av fastigheter. En del är unika och kulturhistoriska och stadens äldsta och finaste byggnader. Dina kommande kollegor har gedigen kompetens i att förvalta gamla byggnader och ett stort engagemang för sitt arbete. De känner att de gör och har ett mycket meningsfullt arbete med att bevara vårt kulturarv.

Jobbet präglas av samarbete med kollegorna och hög fokus på verksamheterna som bedrivs i lokalerna, ett stort erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling via kurser och internutbildningar.

Hur är arbetet som fastighetsförvaltare hos KFS?
Hos KFS arbetar vi som konsulter åt våra ägare, och även åt andra kunder. De flesta är församlingar och pastorat inom Svenska kyrkan inom Stockholms och Uppsala stift. Byggnaderna du förvaltar är av mycket olika karaktär exempelvis; kyrkor, administrativa och samlingslokaler, bostäder, servicebyggnader och gravkapell.

Den här rollen innehåller både strategiska och operativa frågor och du har det övergripande ansvaret att planera, genomföra, rapportera och dokumentera uppdraget mot kunden, under ledning av KFS chef för förvaltningsenheten. Du ansvarar också för byggnadernas drift och skötsel, underhåll och kostnader, inom ramen för den av kunden beslutade budgeten. Du upprättar underlag och följer upp budget och årsplaner, arbetar med underhållsplaner, underhållsprojekt och lokalanpassningar samtidigt som du har fokus på energi- och miljöfrågor samt på byggnadernas framtida utveckling. I de löpande ROT-projekten är du projektchef samt ombud, och i de större eller mer komplexa projekten samarbetar du med dina projektledarkollegor.

Det är ett omväxlande arbete och du kommer också att jobba med lokalförsörjningsfrågor och hyresförhandlingar. I organisationen finns tekniska förvaltare och fastighetsskötare som du jobbar i samverkan med. Dina arbetsdagar tillbringar du ute hos dina kunder och på vårt vackra nyrenoverade kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?
För att trivas och bli framgångsrik i jobbet har du några års erfarenhet av en liknande roll. Du har erfarenhet av att arbeta med budget och underhållsplaner och att planera och driva en effektiv förvaltning både tekniskt och ekonomiskt. Du har erfarenhet av att handla upp tjänster och entreprenader som är relevanta i förvaltningen. Du har erfarenhet av att arbeta med SBA, lås-och larm frågor, energieffektivisering och miljöfrågor och gärna av samlingslokaler/offentliga miljöer.
Har du erfarenhet av och kunskaper i lokalförsörjningsfrågor, hyresjuridik, redovisning och kulturhistoriska fastigheter, och av att arbeta i politiskt styrda organisationer är det meriterande.

Vi jobbar en del i Excel så det behöver du vara bekväm i att jobba med. Precis som att kommunicera skriftligt, då du bland annat kommer att skriva beslutsunderlag och utredningar.

Du har en eftergymnasial utbildning som fastighetsförvaltare, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap genom mångårig erfarenhet. Det är ett krav att du har B-körkort.

Som person är du inlyssnande, är konsultativ i din framtoning och har fokus och prioriterar kundernas behov. Du kommunicerar med lätthet och pedagogiskt med andra människor i olika situationer. Du är också strukturerad och planerar både på kort och lång sikt.

Är du intresserad?
Skicka din ansökan så snart som möjligt! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
För att hantera dina uppgifter enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.
I denna rekrytering samarbetar KFS AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Loberg via annika@isakssonrekrytering.se eller 073- 048 85 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsförvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
01
-
18
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet