Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Förvaltningsadministratör till Swedavia i Stockholm

Välkommen till Swedavia - där vår förändringsresa erbjuder spännande utmaningar och framsteg varje dag. Nu vill vi förstärka vårt team med en passionerad och dedikerad förvaltningsadministratör inom kommersiell förvaltning. Om du brinner för administration, avtalsfrågor och vill vara en del av ett nytänkande team, då kan det vara dig vi söker! 

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

Dina arbetsuppgifter
Som förvaltningsadministratör inom kommersiell förvaltning arbetar du dagligen med avtalsfrågor. I rollen så ansvarar du för att lägga in rätt dokument på rätt ställe, att följa upp samt ha ordning och reda. Du stödjer de kommersiella förvaltarna med administration och upprättar hyresavtal på uppdrag av de kommersiella förvaltarna. Du agerar som avtalsassistent gällande hyres- och koncessionsavtal vilket innebär att du skriver utkast gällande hyresavtal till samtliga Swedavias flygplatser, som sedan förvaltarna attesterar.

Din profil
Vi söker dig som har en genomförd gymnasial utbildning eller motsvarande och några års relevant arbetslivserfarenhet som administratör inom fastighetsbranschen. Du har erfarenhet av fastighetsadministration och har sannolikt arbetat med avtalsadministration tidigare.

Du har kunskap om hyreslagen och fastighetsägareförbundets riktlinjer för avtalsskrivning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom fastighetssystem och är van att arbeta i MS Office.

Som person är du serviceinriktad med en mycket god administrativ förmåga. Du är noggrann, organiserad och strukturerad. Din kommunikativa förmåga i både tal och skrift är avgörande eftersom tjänsten innebär många kontakter såväl internt som externt. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att passa i tjänsten.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson 070-485 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Swedavia Airports.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Förvaltningsadministratör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
19
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet