Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Gasansvarig tekniker till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Ta ditt nästa steg i karriären inom hållbar facility management som gasansvarig tekniker hos Lassila & Tikanoja. Det är en roll som erbjuder möjligheten att vara med och forma framtidens sjukhusdrift. Som gasansvarig tekniker hos oss fokuserar du på hantering av medicinska gaser och tekniska aspekter som säkerställer en trygg och stabil sjukhusmiljö. Om du har tidigare erfarenhet och kompetens inom området, ansök idag och bli en värdefull del av vårt dedikerade team!

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. För mer information besök vår hemsida Länge leve fastigheten! - L&T (l-t.se).

Om uppdraget som gasansvarig tekniker
I denna roll kommer du att spela en central roll inom sjukhusområdet Gamla Karolinska i Solna, där du hanterar både äldre och modern teknik. Fastighetsområdet är lika stort som Gamla Stan och din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med ditt team säkerställa en trygg och stabil sjukhusdrift.Som gasansvarig tekniker kommer du tillsammans med kollega att ha det gemensamma ansvaret för hanteringen av medicinska gaser. Det är din uppgift att säkerställa full efterlevnad av lagar och myndighetskrav enligt SIS handbok. För att upprätthålla denna standard kommer du att genomföra olika typer av driftkontroller, tryckprovningar, utföra avläsningar och testa larmfunktioner. Dessutom kommer du att involveras i arbete med avjoniseringsanläggningar, ventilationssystem och rörpostsystem, som utgör ungefär 50% av din arbetsbörda.

Vem söker vi för tjänsten?
Vi letar efter en person som trivs i en varierad arbetsmiljö och tar ett proaktivt tillvägagångssätt för att lösa uppgifter. Ansvarstagande och passion är ledord för dig i ditt arbete. Samarbetet med dina kollegor är av högsta vikt, och du uppskattar din arbetsgrupp och besitter utmärkta samarbetsfärdigheter. Det är en fördel om du är bosatt i norra Stockholm.

Vi söker dig som är ansvarsfull och nyfiken på att lära dig nya saker inom ditt område. Det är ett krav att du tidigare arbetat med ansvar inom medicinska gaser på sjukhus eller inom industrin. Vi ser det som en fördel om du bor i norra Stockholm.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Minst 5 års erfarenhet som drifttekniker inom fastighet, sjukhus eller industri
  • Kurs inom medicinska gaser motsvarande (TIFU) i Centralgasanläggningar
  • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med medicinska gaser inom sjukhus eller industri, samt goda kunskaper om relevanta lagar och regelverk (enligt SIS handbok 370)
  • Mycket god kunskap om fastighetsteknik och tekniskt komplexa fastigheter
  • Goda kunskaper om felsökning och åtgärdande av fastighetsteknik inom ditt fackområde (ex. VS, el)
  • God kunskap inom styr och regler
  • Kännedom om tryckprovningar och årlig driftkontroll, kunna utföra avläsningar och test av larmfunktioner
  • Kunskaper av att jobba i administrativa system
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Sista ansökningsdatum är 6/12/23. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Gasansvarig tekniker
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
12
-
07
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet