Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Gruppchef Bostad till Retta i Stockholm

Gruppchef Bostad till Retta i Stockholm
Till Retta i Stockholm söker vi en ledare som älskar att jobba med fastigheter, teknik, människor och service. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag! Vi lyckas tillsammans, vi vågar förnya oss och vi agerar hållbart är de värdeord som beskriver oss bäst, vill du veta mer så besök vår hemsida: www.retta.se (tidigare Hestia Fastighetsförvaltning AB).

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att möta intressanta och nöjda kunder, en mix av teknisk komplexitet samt nyfikna och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans. Vi jobbar med ständig utveckling av vår personal och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling.

Vår inriktning är kommersiella fastigheter, där vi verkar inom affärsområdena fastighetsdrift, teknisk och ekonomisk förvaltning samt Asset Management. Våra kunder väljer oss utifrån kvalitet, förtroende och långsiktighet i relationer. Vi jobbar likt en fastighetsägare i våra uppdrag och tillämpar inte tilläggsfakturering.

Om tjänsten
I rollen som Gruppchef jobbar du nära din personal, kunderna och tekniken. Du arbetsleder ditt team av fastighetsskötare och fastighetstekniker och ansvarar för att leverera fastighetsdrift enligt kundavtal. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla och bygga upp fastighetsdriftleveransen i dom tilldelade bostadsfastigheterna. Fastighetsbeståndet för denna tjänst är i norra Stockholm och Uppsalaområdet. Tillsammans med ditt team tar ni fram och arbetar efter planer för varje enskild fastighet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Du rapporterar till Regionchefen och deltar i driftverksamhetens ledningsgruppsarbete, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka. Du kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm och ditt arbetsområde är norra Stockholm och Uppsalaområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Att leda och fördela gruppens arbete inom teknisk drift inom tilldelat fastighetsbestånd
 • Att coacha och stötta ditt team och medarbetare
 • Personalansvar för fyra till åtta fastighetsskötare/tekniker
 • Ansvar för fastighetsdriftens kostnadsbudget
 • Leveransansvar/ kundansvar
 • Administration, fakturering och rapportering
 • Vid behov utbilda medarbetare
 • Vid behov täcka upp vid frånvaro
Vem söker vi?
Vi söker en ledare som älskar att jobba med fastigheter och människor. Du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen framförallt från bostadsfastigheter. Du har ett starkt intresse för människor, service och teknik. Du är en skicklig kommunikatör med känsla och lyhördhet för olika människor och situationer. Du är en operativ ledare som vill jobba nära verkligheten, kunden och tekniken.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer:
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som fastighetshetstekniker med bostäder och samhällsfastigheter
 • Erfarenhet av att jobba med både bostäder och kommersiellt bestånd
 • Goda kunskaper inom fastighetsdrift (ventilation, värme, kyla, sanitet, styr & regler, sprinkler och brandlarm)
 • Goda kunskaper inom SBA
 • Goda kunskaper inom olika fastighetstekniska system och felsökning
Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig att arbeta i olika system. Vi ser också att du har erfarenhet från fastighetstekniska system och ärendehanteringssystemet Mobigo eller motsvarande. B-körkort är ett krav.

Retta AB
Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Trophi, Schroders, Genesta, Alecta, Savills IM och . Läs mer om oss på www.rettasverige.se

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Retta med Isaksson Rekrytering. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult, Josefin Chapovalova, via josefin@isakssonrekrytering.se eller 076-000 11 97. Vi behandlar ansökningar löpande så sök nu. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.
Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information
Ansök här
Titel
Gruppchef Bostad
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
10
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet