Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Gruppchef drift till Retta i Göteborg

Gruppchef drift till Retta i Göteborg
Till Retta i Göteborg söker vi en ledare som älskar att jobba med fastigheter, teknik, människor och service.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att möta intressanta och nöjda kunder, en mix av teknisk komplexitet samt nyfikna och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans. Vi jobbar med ständig utveckling av vår personal och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling.

Vår inriktning är kommersiella fastigheter, där vi verkar inom affärsområdena fastighetsdrift, teknisk och ekonomisk förvaltning samt Asset Management. Våra kunder väljer oss utifrån kvalitet, förtroende och långsiktighet i relationer. Vi jobbar likt en fastighetsägare i våra uppdrag och tillämpar inte tilläggsfakturering.

Om tjänsten
I rollen som Gruppchef jobbar du nära din personal, kunderna och tekniken. Du arbetsleder ditt team av fastighetstekniker och fastighetsskötare och ansvarar för att leverera fastighetsdrift enligt kundavtal. Du rapporterar till Regionchefen och deltar i driftverksamhetens ledningsgruppsarbete, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka. Du kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg, men arbetsområdet är Västra Götaland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Att leda och fördela gruppens arbete inom teknisk drift inom tilldelat fastighetsbestånd
 • Att coacha och stötta ditt team och medarbetare
 • Personalansvar för fem medarbetare
 • Ansvar för fastighetsdriftens kostnadsbudget
 • Leveransansvar/ kundansvar
 • Administration, fakturering och rapportering
 • Vid behov utbilda medarbetare
 • Vid behov täcka upp vid frånvaro
Vem söker vi?
Vi söker en ledare som älskar att jobba med fastigheter och människor. Du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och starkt intresse för människor, service och teknik. Du är en skicklig kommunikatör med känsla och lyhördhet för olika människor och situationer. Du är en operativ ledare som vill jobba nära verkligheten, kunden och tekniken.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer:
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som drifttekniker med fördel fastighetsbranschen
 • Erfarenhet av att jobba med kommersiellt bestånd
 • Goda kunskaper inom fastighetsdrift (ventilation, värme, kyla, sanitet, styr & regler, sprinkler och brandlarm)
 • Goda kunskaper inom SBA
 • Goda kunskaper inom olika fastighetstekniska system och felsökning

Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig att arbeta i olika system. Vi ser också att du har erfarenhet från fastighetstekniska system och ärendehanteringssystemet Mobigo eller motsvarande.
B-körkort är ett krav.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Retta med Isaksson Rekrytering. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult, Josefin Chapovalova, via josefin@isakssonrekrytering.se eller 072-164 55 62. Vi behandlar ansökningar löpande så sök nu. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.
Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information
Ansök här
Titel
Gruppchef drift
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
04
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet