Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Gruppchef ekonomisk förvaltning till Riksbyggen Malmö

Vi söker dig som har driv och vill vara med och utveckla vårt marknadsområde, affären och ekonomisk förvaltning i marknadsområde Södra Skåne.

Ditt uppdrag
Som gruppchef för ekonomisk förvaltning är ditt främsta uppdrag att vara en engagerad och närvarande ledare för gruppens medarbetare. Du kommer även att tillsammans med övriga chefer inom marknadsområdet bidra till att utveckla vår organisation.

I rollen som gruppchef ingår att utveckla den ekonomiska förvaltningen samt administrationen. I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation, liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga.

I uppdraget ingår också frågor kring resursplanering och kompetensförsörjning. Du har ett nära samarbete med andra delar av verksamheten och tillsammans med övriga kollegor i verksamheten ska vi stärka och utveckla initiativkraft, affärsmässighet och servicekänsla.  Du har personalansvar för ekonomer som du leder och coachar för att de ska utvecklas både som medarbetare och i sitt arbetssätt. I ditt ansvar ingår att löpande följa upp att gruppen levererar enligt uppsatta mål. Du genomför medarbetar- och lönesamtal.

Som gruppchef rapporterar du till leveranschefen.

Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker en person som är målmedveten, logisk och strukturerad samt har förmågan att se helheten. Du gillar människor och är relations­skapande, affärsmässig och resultatmedveten. Du ser mervärdet i att utveckla medarbetare och att skapa framgångsrika team samtidigt som du vågar ställa krav. Du är kvalitetsmedveten, socialt utåtriktad, har ett starkt engagemang och trivs med att arbeta med många interna och externa kontakter. Du är en drivande och tydlig ledare som har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och informera på ett tydligt sätt.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:

  • Tidigare erfarenhet av personal-, resultat- och budgetansvar samt god förmåga att leda personal
  • Akademisk utbildning från högskola/universitet alternativt att du erhållit motsvarande erfarenhet genom många års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att leda människor i förändring och har ett kommunikativt och inkluderande ledarskap
  • Goda kunskaper inom fastighetsekonomi

Tjänsten kräver körkort och att du har tillgång till egen bil. Du kommer att ha medarbetare på olika orter: Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Som anställd inom Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Kontaktuppgifter och ansökan
Urvalsprocessen sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult, ira@isakssonrekrytering.se telefon: 070-485 75 59.

Ansök här
Titel
Gruppchef ekonomisk förvaltning
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
22
-
12
-
15
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet