Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Gruppchef VVS till AFRY i Linköping

AFRY i Linköping söker nu en Gruppchef inom VVS som kommer att ha en viktig roll inom ett innovativt och marknadsledande internationellt företag. Arbetsmiljön hos AFRY kännetecknas av gott samarbete mellan de olika sektionerna och därför söker vi dig som trivs med att arbeta i grupp och drivs av att utveckla andra lika mycket som att utvecklas själv.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss kommer du att vara med och utveckla innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri samtidigt som du blir en del av ett företag där medarbetarna verkligen trivs och hjälper varandra och AFRY att skapa framtidens samhälle!

Är du en lösningsorienterad, relationsskapande och kundfokuserad person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett större maskineri? Läs vidare och sök jobbet som Gruppchef inom VVS hos AFRY redan idag!

Ditt uppdrag
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga! Vi tror att du har väl utvecklade ledaregenskaper tillsammans med en affärsorienterad ledarstil och god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse av att utveckla såväl människor som projekt och att bidra med din erfarenhet till vår verksamhet.

Som Gruppchef hos AFRY kommer du att ta ansvaret och vara ansiktet utåt mot våra kunder. Du kommer att göra detta tillsammans med härliga medarbetare tillsammans VVS avdelningen som är en del av division Infrastructure.

Som medarbetare hos AFRY kan vi erbjuda dig möjligheten att vara med och skapa samhällen, byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. Du kommer att få stort inflytande över ditt eget arbete och utveckling. En stor fördel med att arbeta hos oss är att vi har den kompetens vi behöver i huset – som del i ett stort konsultföretag kommer du alltid ha möjligheten att arbeta smart och erbjuda kunden bred kompetens inom alla installationstekniska områden. Vad än ett projekt kräver kan vi lösa det tillsammans.

Dina arbetsuppgifter:
  • Du arbetar aktivt med försäljning och uppdragsledning
  • Du arbetsleder personal i uppdraget mot uppställda mål
  • Du samarbetar med Sektionschefen vad avser anbud och resurstilldelning samt målbilder
För oss på AFRY är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga grundpelare som vi dagligen är med och bidrar till med kreativa och innovativa lösningar – som ska hålla både nu och i framtiden. Våra projekt är roliga, utmanande och varierande med kunder inom bl.a. sektorer som fastighet, industri, skola och sjukhus.

Är du AFRY:s nya Gruppchef inom VVS?
För att trivas i rollen som Gruppchef hos oss tror vi att du är en social, prestigelös och initiativrik person som har god samarbetsförmåga och trivs med att vara ansiktet utåt mot kund. Vidare brinner du för installationsteknik och hållbart byggande och delar AFRY:s syn på utvecklingen inom dessa områden. Du är trygg i din tekniska kompetens och kommer att bidra och dela med dig av dina kunskaper till våra unga talanger, övriga medarbetare och våra kunder för att ytterligare öka värdet av det vi levererar. Du värdesätter en utåtriktad roll där du dagligen får bygga relationer och ta personligt ansvar för ditt arbete. Du kan även med lätthet delta i tekniska diskussioner med såväl dina medarbetare som kunder. Vidare trivs du i en fartfylld miljö som präglas av tillväxt.

Vi ser det som nödvändigt att du har/är:
  • Ingenjör med inriktning VVS, din bakgrund kan vara som högskoleingenjör, civilingenjör eller annan relevant utbildning
  • Minst fem till tio års erfarenhet av inom området fastighets- och/eller industribranschen som konsult-, leverantör eller entreprenör
  • Erfarenhet av och fortsatt vilja att leda personal i projekt
  • Teknikkunnig inom VVS
  • Goda kunskaper inom MS Office, framförallt Excel
  • Förmågan att arbeta oförhindrat på både svenska och engelska (tal och skrift)
  • B-körkort
Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och AFRY:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se. Sök tjänsten på vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Ansök här
Titel
Gruppchef VVS
Stad
Linköping
Sista ansökningsdatum
23
-
08
-
31
Sektor
Privat
Branch
VVS
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.