Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Hållbarhetsansvarig till Brinova i Helsingborg

Ta steget mot att göra verklig förändring i fastighetssektorn som vår första hållbarhetsansvarig. Som den drivande kraften bakom vår hållbarhetsstrategi kommer du att få möjligheten att arbeta brett över våra kontor, sprida innovation och aktivt dela med dig av våra framsteg till kollegor och kunder. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team, där ditt arbete verkligen kommer att göra skillnad. Är du redo att forma framtiden med oss?

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Företaget har kontor i Skåne och Blekinge i orterna Malmö, Landskrona, Helsingborg, Eslöv, Kristianstad och Karlskrona Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn, och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget valt att verka. Våra värdeord är engagerad, pålitlig och ansvarstagande, vilket speglas både internt och externt. Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Mid Cap-listan. Vill du veta mer? Besök vår hemsida för mer information https://www.brinova.se

Ditt uppdrag
I den spännande rollen som hållbarhetsansvarig hos oss spelar du en nyckelroll i att leda vägen mot en mer hållbar framtid inom fastighetsbranschen. Din uppgift blir att leda utvecklingen och genomförandet av vår hållbarhetsstrategi. Du kommer att vara drivkraften bakom förbättringar inom allt från energieffektivisering och minimering av avfall till att främja socialt ansvar och ekonomisk hållbarhet. Du kommer att sätta upp mål och strategier, utveckla nya arbetssätt och innovativa angreppssätt inom hållbarhetsområdet, samt utbilda vårt team och kommunicera våra framsteg både internt och externt. Dessutom kommer du att vara aktiv i nätverk och forum relaterade till hållbarhet och spela en nyckelroll i att rapportera våra hållbarhetsinsatser till våra kunder. Som den första att inneha denna roll hos oss, får du en unik möjlighet att forma och utveckla positionen. Med placering vid vårt huvudkontor i Helsingborg, kommer din roll även innefatta resor till våra kontor i Malmö, Landskrona, Eslöv, Kristianstad och Karlskrona.

Är du den vi söker?
Vi ser fram emot att välkomna en person med en innovativ och proaktiv inställning. Du är passionerad för hållbarhet och har en förmåga att omsätta idéer till konkreta handlingar. Din självständighet och ansvarskänsla är avgörande då detta är en roll med stor frihet under ansvar. Du rapporterar till Vice VD.  

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer:
  • Högskoleutbildning inom hållbarhet, miljö, energi, fastigheter eller annat relevant område
  • Minst 3 års erfarenhet från en roll inom hållbarhet i fastighetsbranschen
  • Gedigen kunskap och praktisk erfarenhet inom ekologisk, ekonomisk och socialhållbarhet
  • Varit en del i starten av en ny hållbarhetsavdelning och förstår utmaningarna och möjligheterna detta innebär
  • Starka kommunikationsfärdigheter, både för intern och extern kommunikation kring hållbarhetsfrågor
  • Goda datakunskaper och är van vid att arbeta med digitala och mobila IT-verktyg
  • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av hållbarhetsrapportering enligt CSRD-kraven.

Kontaktuppgifter och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig senior rekryteringskonsult Ira Isaksson på tel. 070-485 75 59 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag och annonsörer undanbes.
Ansök här
Titel
Hållbarhetsansvarig
Stad
Helsingborg
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
26
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet