Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Handläggare el till Primaplan i Stockholm

Är du en engagerad person med ett stort intresse för projekteringsarbetet och redo för nästa steg i karriären? Vill du vara med på en unik tillväxtresa i ett bolag där medarbetarna utgör kärnan? I rollen som Handläggare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om PrimaPlan
PrimaPlan består av engagerade, entusiastiska och vidareutbildade teknikkonsulter med en bred och hög kompetens. Med över 100 års sammanlagt erfarenhet i branschen hjälper vi våra kunder med ritningar, förstudier, system- och bygghandlingar samt projektledning, installationssamordning och kalkyl/kostnadsberäkningar främst inom el och säkerhet.

Hur kommer en arbetsdag att se ut?
Som Handläggare el på PrimaPlan kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att samordna och utföra projekteringsarbetet så att det utförs enligt kundens önskemål, företagets kvalitetssystem, inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar. Vi har en god laganda och hjälps tillsammans åt med de utmaningar som uppstår. Du kommer att tillhöra ett trevligt företag med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid!

I tjänsten ingår till exempel att

  • Rita/konstruera i AutoCAD/Magicad

  • Upprätta Tekniska beskrivningar

  • Ekonomiuppföljning

  • Dimensionering och utredningar

  • Kundkontakt

Vem söker vi för tjänsten?
Som person är du engagerad, initiativrik och ansvarstagande med en god social kompetens. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt, har ett högt personligt driv och en arbetsmoral med en stark vilja att lära nytt. Du trivs med att arbeta självgående samtidigt som du alltid prioriterar och sätter "teamet" först. Du ska ha erfarenhet inom branschen och självständigt driva och koordinera projekt.

Vi önskar även att du:

  • Har minst tre års erfarenhet som elkonstruktör

  • Är utbildad elektriker

  • Högskoleingenjör alt. Elektroingenjör, tekniskt gymnasium eller motsvarande samt praktisk el-bakgrund

  • Är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta och arbeta självständigt

  • Har god kännedom om de olika  entreprenadformerna ABT06 och AB04


Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Jonas Bessing, 0736-264750.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Titel
Handläggare
Stad
Johanneshov
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
28
Sektor
Privat
Branch
Ingenjörsyrken
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.