Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Head of Residential till Savills i Stockholm

Savills i Stockholm står inför en spännande framtid och behöver nu stärka upp med en ledare inom affärsområdet bostad. Vi söker dig som älskar att arbeta med bostadsfastigheter och leda människor mot uppsatta mål. Om du vill arbeta som chef för ett affärsområde inom ett världsledande och dynamiskt konsultföretaget är det här din chans. Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt bygg- och projektledning. Läs mer om oss på www.savills.se.

Ditt uppdrag som Head of Residential
Att arbeta på Savills innebär en att du får vara med på en spännande utvecklingsresa och samtidigt får möjligheten att arbeta med fastigheter i olika delar av landet. Det dagliga arbetet innebär ansvar för att leda, samordna och utveckla det operativa arbetet inom fastighetsförvaltningen av bostadsfastigheter i Stockholm och Malmö. Du har ett personalansvar och tillsammans ansvarar ni för att fastigheterna uppfyller kundens förväntningar och målsättningar. Du bidrar i försäljningsarbetet, vilket innefattar ett ansvar för kundvård mot nya och befintliga kunder. Du utgår från kontoret i centrala Stockholm och rapporterar till din affärsområdeschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Operativt ansvar för arbetet inom förvaltningen
 • Årligen förhandla bostadshyror
 • Personalansvar för medarbetare inom gruppen bostad och hyra
 • Kundansvar och kundvård inom bostad och kontor
 • Arbeta för att hitta nya affärer och kunder inom bostad
 • Ansvar för interna policys, rutiner och processer efterföljs enligt ISO certifiering
 • Vara stöd till andra delar av organisationen i förvaltningsfrågor
 • Vara med att bygga och förstärka Savills varumärke och utveckling
Vem söker vi?
Vi söker dig som är en kommunikativ och affärsdriven person och som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team. Du är framgångsrik på att leda andra, ge tydliga direktiv och är bra på att skapa och behålla goda relationer både internt och externt. Som ledare är du inkluderande och värdesätter dina medarbetares välmående på arbetsplatsen. I ditt dagliga arbete är du strukturerad och lösningsorienterad. Du är en person som trivs på en arbetsplats med högt tempo och som välkomnar förändring och nytänkande.

Savills är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning och vi uppmuntrar därför sökanden av olika kön och bakgrund. Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss!

Vi önskar att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Relevant fastighetsrelaterad högskoleutbildning eller likvärdig utbildning
 • Gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och med god erfarenhet av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter
 • God erfarenhet av att förhandla hyresavtal
 • Mycket goda kunskaper inom fastighetsjuridik
 • God förståelse för fastighetsutveckling
 • Goda ledaregenskaper
 • Konsultmässighet och god förmåga att skapa relationer
 • Goda kunskaper inom Officepaketet
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 • B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av helförvaltning av kommersiella fastigheter. Vidare ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från konsultverksamhet och av att självständigt driva processer och projekt.

Vad kan Savills erbjuda dig?
Savills är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och bra förmåner. Hos Savills präglas arbetskulturen av laganda, med goda möjligheter att få vara med och påverka sin vardag och karriär.

Ansökan och frågor
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering som tar hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos Savills. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Sista ansökningsdag är 30 juni 2023, men vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Head of Residential
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
08
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet