Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Hissmontör sökes till AJ Hiss i Göteborg

Hissmontör sökes till AJ Hiss i Göteborg
Till vårt team i Göteborg söker vi dig som har tekniska kunskaper inom mekanik och som vill utvecklas inom bostadsanpassningar. Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning? Då kan det här vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl. Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kontinuerligt leveranser från exempelvis NTD, Cibes, Kalea, ThyssenKrupp Access, Lippe Lift, ProMobile och RT-lift. Utöver de omfattande produktsortiment som dessa leverantörer erbjuder, har vi möjlighet att vid behov erbjuda hissar även från andra leverantörer. Se även vår hemsida www.ajhiss.se

Om tjänsten som hissmontör
I rollen som hissmontör med inriktning hiss kommer du arbeta med tillgänglighetsanpassningar tillsammans kunder och kollegor. Du är ansvarig för att utföra reparation, service, montage/demontering av trapphissar i offentlig och privat miljö. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med hissmontörer och externa elektriker.
Tjänsten är heltid och vårt arbetsområde sträcker sig över Västra Götaland/Halland/Bohuslän.

Vem söker vi?

Vi söker vi framförallt dig med yrkesstolthet och som är en driven och ambitiös person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att få ta eget ansvar. För att lyckas i denna roll bör du också vara en kreativ problemlösare som inte är rädd för att hugga i när det behövs.

Kompetensprofil
  • Vi ser gärna att du har arbetat praktiskt något år som mekaniker. Vi ser det som meriterande ifall du har tidigare erfarenheter/kunskaper inom el.
  •  
  • B-körkort är ett krav då våra medarbetare har varsin servicebil
  •  
  • Vi följer kollektivavtal

Ansökan och kontaktuppgifter
Skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. För frågor om tjänsten, kontakta josefin@isaksssonrekrytering.se eller 0760-00 11 97. Välkommen med din intresseanmälan. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt
Ansök här
Titel
Hissmontör
Stad
Kinna
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
04
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet