Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

HR-ansvarig till MarCon Gruppen i Ängelholm

MarCon Gruppen i Sverige AB med dess 4 dotterbolag MTE, SSE, Sventab och Dykab och inriktar sig på nybyggnation, service, underhåll och utförande av projekt i anslutning till vatten. Inom detta område erbjuder vi byggnation och eller underhåll av bl.a. hamnar, kajer, bryggor, fyrar, broar, kraftverk m.m. Genom ett unikt och mångårigt samarbete med anläggnings och förvaltande företag kan vi erbjuda ett brett kunnande inom dessa områden via våra verksamheter i Stockholm, Härnösand, Göteborg, Sölvesborg, Luleå och Malmö. Läs mer på: www.marcon.se

Ditt uppdrag som HR-ansvarig
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för våra HR-processer. Din primära roll är att utgöra ett chefstöd och ansvara över områden såsom rekrytering, rehabilitering, arbetsmiljö, facklig förhandling med mera. Ett viktigt fokus i ditt uppdrag blir att utveckla befintliga processer inom HR, förtydliga och förbättra dessa samt implementera dem i verksamheten. Utöver detta vara en kontroll och stödfunktion för löneberedning av koncernens ca 200 anställda. Placeringsort är vårt huvudkontor i Ängelholm. Som HR-ansvarig ingår du i ledningsgrupp och du rapporterar direkt till företagets ekonomichef. 

Kvalifikationer 
Du har relevant högskoleutbildning inom personalområdet med flera års erfarenhet av ett brett personalarbete. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och övriga HR-områden. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift och körkort för personbil är ett krav då du kommer att resa i tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av Byggavtalet.

Som person är du strukturerad, gillar ordning och reda samt att du har lätt för att prioritera. Du är en stabil person som känner dig trygg i ditt kunnande inom personalområdet. Du skapar förtroende hos våra chefer och medarbetare genom en lyhörd inställning samt genom din tydlighet. Vidare ser vi att du är självgående, initiativtagande samt har en god kommunikativ förmåga. 

Marcon erbjuder 
Marcon erbjuder dig ett både utvecklande och utmanande samt omväxlande jobb i ett ledande företag inom sitt område där vi står inför en spännande framtid. Marcon har varit verksamt inom marina anläggningsprojekt i över 50 år med erfarenhet från vitt skilda uppdrag både vad gäller innehåll och omfattning. Vår affärsidé är att erbjuda alla våra kunder kvalitativa, miljöanpassade och för varje tillfälle skräddarsydda och kostnadseffektiva tjänster och produkter. MarCon Gruppen i Sverige AB är sedan 2021 en del i den börsnoterade koncernen ENDUR ASA.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Marcon Gruppen i Sverige AB med Isaksson Rekrytering. För mer information kring tjänsten kontaktar du Senior rekryteringskonsult, Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. 

Välkommen med din ansökan via länken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega.Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se

 
Ansök här
Titel
HR-ansvarig
Stad
Ängelholm
Sista ansökningsdatum
23
-
04
-
16
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet