Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Hyresadministratör BRF Stockholm

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker en Hyresadministratör BRF till sin egen konsultverksamhet med placering i Stockholm. Du kommer bli anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning och uthyrd till vår kund. Vi söker dig med tidigare erfarenheter av bostadsförvaltning och hyresadministration. Tillträde omgående. God chans till anställning hos vår uppdragsgivare om det klickar under konsultuppdraget. Välkommen med Din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och dess aktuella villkor gällande t.ex. lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig chansen att arbeta hos våra kunder, stora välkända företag i bygg och fastighetsbranscherna. Som en hjälp att lyckas i dina uppdrag hos oss har du en mycket engagerad konsultchef som alltid agerar stöd och bollplank. Isaksson Rekrytering & Bemanning har kontor i Stockholm, Göteborg, Kristianstad och Malmö. Vi bemannar och rekryterar över hela Sverige.

Om tjänsten som Hyresadministratör

Som Hyresadministratör fokus BRF har du ett övergripande ansvar avseende att avgifter och hyror hanteras med kvalitet och noggrannhet för olika BRF. 

Förekommande arbetsuppgifter:
Hantera avgifts- och hyresaviseringar
Frågor/svar kring avgifter/hyror/avier
Reskontrahantering och avstämningar med vår uppdragsgivares ekonomer
Ansvar för att lägga upp nya kunder i system (VITEC)
både lokalhyres- och bostadskontrakt
Betalningsuppföljning
Påminnelse- och inkassohantering

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst några års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som Hyresadministratör - BRF.

Du är självgående, noggrann, ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:

Du har passion för ekonomi, administration samt fastigheter och strävar efter att ha kontroll och erfarenhet av att arbeta i affärssystem gärna VITEC.
För att trivas som hyresadministratör hos oss tror vi att du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga kontaktpersoner Ira Isaksson tel 0704 85 75 59 eller Svetlana Fedorova tel 0735-33 29 05

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega
Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök här
Titel
Hyresadministratör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
01
-
12
Sektor
Privat
Branch
Konsulter
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.