Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Hyresadministratör till Malmö

Vi söker efter en engagerad och driven hyresadministratör till ett konsultuppdrag i Malmö. Vår kund är ett av fastighetsbolag med attraktiva hyresrätter över hela landet. Om du har ett passionerat intresse för fastighetsbranschen och vill arbeta med hyresadministration. Uppdraget startar omgående och pågår 6 månader med goda möjligheter till en anställning hos kund. Placering i Malmö.

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda.

Ditt uppdrag
Som hyresadministratör ansvarar du för att säkerställa att hyror och avgifter hanteras korrekt och noggrant. Du har en löpande dialog med våra hyresgäster och hanterar ärenden som kommer in till kundtjänst. Du stöttar förvaltningen och är behjälplig kring frågor som rör vårt fastighetssystem Vitec. Du rapporterar till chef hyresadministration.

I ditt uppdrag ingår bland annat:
  • Daglig kontakt med hyresgäster
  • Kundtjänst vardagar mellan kl. 09-12
  • Ansvara för sin region och bistå våra uthyrare och förvaltare
  • Fakturera och distribuera hyresavier
  • Registrera avdrag och direktfakturering till hyresgäst
  • Verkar för regionens totala resultat och finansiella mål.

Är du den vi söker?
Vi söker en person som utmärker sig med hög social kompetens och en stark serviceinriktning. Du bör vara en skicklig problemlösare som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har en förmåga att lyhört hantera olika situationer och har ett engagemang för att ständigt vilja förbättra. Viktigt är att du trivs i en entreprenöriell miljö med högt tempo.

Du har tidigare arbetat i en kundrelaterad tjänst och gärna på ett fastighetsbolag. Det är meriterande om du har en fastighetsrelaterad utbildning. Vidare ser vi att du har goda IT-kunskaper och är van användare av MS-Officepaketet. Du behöver ha en god förståelse för fastighetsbranschen och hyresadministration. Flytande tal och skrift på svenska och engelska. 

Ansökan och kontaktuppgifter
 Har du frågor och funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Ira Isaksson 070 - 485 75 59. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För att hantera din ansökan enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Hyresadministratör
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
24
-
08
-
07
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet