Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Hyrescontroller till SSSB i Stockholm

Vill du vara med att utveckla Sveriges största studentbostadsområde?
Nu söker vi en hyrescontroller med fokus på hyresadministration avseende bostäder och lokaler. Är du en social och kvalitetsmedveten person med flerårig erfarenhet av ekonomiarbeten och/eller hyresadministration? Då kan du vara den vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Stockholms studentbostäder präglas företagskulturen av öppenhet och hjälpsamhet. Som en i laget vågar vi lova dig en inspirerande arbetsplats med engagerade kollegor där studenten alltid är i fokus. Här får du en varierande arbetsvardag, du får agera och tänka strategiskt men att du också går från ord till handling är lika viktigt som självklart för oss. För att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag så kommer du att få en genomtänkt och bra introduktion. Vi ser värdet i att satsa på våra medarbetare och erbjuder såväl friskvårdsbidrag som fördelaktiga arbetstider. Vår värdegrund SAFE; Samarbete-Ansvar-Framåtanda-Engagemang genomsyrar vårt dagliga arbete.

Om tjänsten som hyrescontroller
Som hyrescontroller hos SSSB kommer du huvudsakligen att arbeta med hyresadministration och registervård av hyresobjekten avseende bostäder och lokaler. Du kommer att vara vår superuser av Fast2:s avtal- och hyresmodul och arbeta med att utveckla rutiner och effektiveringar av fastighetssystemet och dess moduler. Du medverkar i bokslutsarbetet samt vid framtagande av budget och rapporterar till ekonomichef.

Huvudsakliga arbetsuppgifterna och ansvarsområden ingår:
 • Hantera hyresavisering och hyresreskontra
 • Skapa kundfakturor utifrån arbetsorder och andra fakturaunderlag
 • Löpande avstämningar
 • Delta i bokslutsarbetet på ekonomiavdelningen
 • Uppdatera hyresobjekten utifrån underlag från förvaltning- och projektavdelningen
 • Uppdatera hyresnivåer enligt hyresöverenskommelser
 • Ansvarig för hyresmodulen i fastighetssystemet

Vem söker vi för tjänsten?
Vi ser gärna att är du initiativrik, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är bra på att planera och leverera med hög kvalitet och i tid samtidigt som du har lätt för att samarbeta och etablera kontakter. Som person är du lyhörd och tydlig i din kommunikation. Vidare ser vi att du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete.

Vi söker dig som har följande:
 • Gymnasieutbildning med inriktning inom ekonomi
 • Erfarenhet av ekonomiarbete och/eller hyresadministration från fastighetsbranschen
 • Erfarenheter av att hantera hyresreskontra och skapande av fakturor
 • Kunskaper i hyresjuridik, hyresadministration och fastighetsekonomi
 • Intresse för IT och processarbete
 • God social förmåga, starkt driv och har lätt för att samarbeta i grupp
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, samt god datorvana
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Stockholms Studentbostäder med Isaksson Rekrytering. Välkommen med din ansökan direkt viawww.isakssonrekrytering.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson påira@isakssonrekrytering.se eller 070- 485 75 59.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). För mer information besök www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Hyrescontroller
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
25
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet