Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Hyresförhandlingsstrateg till Sveafastigheter Stockholm

Sveafastigheter äger, förvaltar och utvecklar långsiktigt attraktiva hyresrätter i hela landet, med ett lokalt engagemang för varje plats och ett starkt hållbarhetsfokus. Vi arbetar för att erbjuda en bredd av hyresrätter som efterfrågas av många, som står sig över tid och där människor trivs och känner sig trygga. Läs gärna mer på www.sveafastigheter.se

Vi växer och söker nu vår första hyresförhandlingsstrateg.

Vad erbjuder Sveafastigheter?
Vi är ett bolag som finns i stora delar av landet. Sveafastigheters vision är att skapa hem för fler där människor trivs och mår bra, förvaltade och utvecklade med ansvar för nuvarande och kommande generationer. Våra värdeord, långsiktig, närvarande, innovativ och affärsmässig, präglar hela vår verksamhet. 

Det är en spännande tidpunkt att komma in i bolaget då vi är i en fas av uppbyggnad. Rollen som hyresförhandlingsstrateg är helt ny och det ger också dig en möjlighet till stor påverkan.

Ditt uppdrag
I rollen stöttar du förvaltningen genom hela förhandlingsprocessen och är drivande i dialog med hyresgästföreningen kring förhandling av hyror och relaterade frågor. Du kommer delta i möten och hantera hyressättningsfrågor och standardhöjande åtgärder. I rollen ingår att vara med att och ta fram och implementera rutiner samt förmedla kunskap om hyressättningsfrågor.

Du kommer att ha ett nära samarbete med bolagets förvaltningschef, som du även rapporterar till. Du är medlem i förvaltningens ledningsgrupp. Din kontorsarbetsplats är på Olof Palmes gata, och det ingår resande i jobbet.

I ditt uppdrag ingår bland annat:
  • Förhandlar hyror vid årliga hyresförhandlingar
  • Stötta förvaltningen runt frågor relaterade till hyror och hyressättning
  • Leda och stötta förvaltningen i arbetet med bruksvärderingar
  • Vara med i tidigt skede vid köp, eller förstudie av projekt som den starka spelaren kring hyran/presumtionshyran
  • Stöd till förvaltningen och projekt gällande generella hyresförhandlingar, tilläggsförhandlingar, bruksvärderingar, nyproduktion och andra intäktspotentialer
  • Hantera kontakt och förhandlingar med Hyresgästföreningen
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från fastighetsbranschen och från roller med liknande arbetsuppgifter och kommersiell marknad. Du har en mycket god förhandlingsvana och goda kunskaper i hyresjuridik och fastighetsekonomi. Du har goda kunskaper i matematik och i Excel. Du behöver ha körkort klass B.

Du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis juridik, ekonomi eller annat fastighetsrelaterat område, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har juridisk utbildning eller har tidigare arbetslivserfarenhet som jurist.

Som person är du pedagogisk och strukturerad i hur du skapar förståelse och stöttar vår förvaltning. Du bör även vara analytisk, tålmodig, god lyssnare och ha lätt att nå fram med ditt budskap. Viktigt är att du trivs i en entreprenöriell miljö med högt tempo.

Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Sveafastigheter med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor och funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Annika Loberg på telefon 073 – 048 85 50 eller senior rekryteringskonsult Ira Isaksson 070 - 485 75 59.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För att hantera din ansökan enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök här
Titel
Hyresförhandlingsstrateg
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
06
-
04
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet