Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Inköpare till Bricknova

Inköpare sökes till Bricknova Entreprenad AB

VI ERBJUDER
En utmanande roll i ett expansivt och entreprenöriellt driven fastighetsutvecklingskoncern med ett eget entreprenadbolag inom koncernen, Bricknova Entreprenad AB som bygger sina bostäder i egen regi. Koncernen tar inga externa uppdrag.
Bricknova AB är ett företag som bygger på personligt engagemang, stark teamkänsla och omtanke om både medarbetare och kunder. ”Vi bygger först vårat team och sen bygger vi husen”, är Bricknovas ledord. Här får du en möjlighet att axla en ledande roll för att leva upp till vår vision om att skapa framtidens bostäder.

OM TJÄNSTEN
Inköpare upprättar kalkyler i tidiga skeden samt vid skarpa anbud. Dessutom projektinköp för våra egenutvecklade bostadsprojekt med målet att generera hög kvalitet till lägsta möjliga totalkostnad.
Rollen medverkar i att säkerställa ett enhetligt arbetssätt inom kalkyl och inköp samt att inköpsmallar och inköpsrutiner kontinuerligt uppdateras och finns tillgängliga. Dessutom medverkar rollen till att säkerställa processförbättringar för kalkyl och inköp inom ramen för företagets övergripande utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Du leder anbudsarbete genom kontakter med konsulter, entreprenörer och leverantörer samt de roller inom Bricknova som driver projekt. Vidare ser vi att du har:
  • Kunskap om byggteknik och byggproduktion
  • Förstår inköpsprocessens påverkan på projektets genomförande.
  • Förstår ekonomiska samband och hur olika agerande påverkar ekonomiskt utfall.
  • Kunskaper i entreprenadjuridik AB04, ABT06, ABM 07 och ABK09.
  • Ha god förhandlingsvana och förmåga att skapa goda relationer.
  • Ha goda kunskaper i office-paketet
  • Kan arbeta obehindrat i program som Excell alternativt liknande program.
  • Innehar körkort typ B
  • Som person trivs du i en fri roll med stora påverkansmöjligheter och har en stolthet i att överträffa förväntningar. Du är drivande, ihärdig, entreprenöriell samtidigt som mycket organiserad och strukturerad. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara socialt kompetent, lyhörd och diplomatisk men också orädd, ha skinn på näsan och visa framåtanda.

OM BRICKNOVA
Bricknova är ett ungt bolag som är inne i sitt sjätte verksamhetsår. Bolaget har haft en kraftig tillväxt under de senaste tre åren, förväntat utvecklig under 2022 ligger på över en miljard i projektportfölj och förväntningarna under 2023 är att växa med 50%. Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i Storstockholm. Vi utvecklar dessa i brf-form, parhus, radhus och villor och våra projekt består allt från 20 enheter till 80 eller fler enheter per projekt. Vårt mål är att leverera kvalitet, finish och material i toppklass utan att kostnaden löper i väg. Genom att upphandla våra underleverantörer till de bästa möjliga priserna ser vi till att våra kunder får hög kvalitet till rimliga priser.

Att köpa bostad handlar lika mycket om känsla som förnuft. Huset ska inte bara vara byggt enligt konstens alla regler. Lika viktigt är det att bostaden ska kännas rätt. Vi ser till att arkitekterna skapar unika boenden med stil och karaktär, där du som kund känner dig hemma på en gång.

Vår målsättning är att designa bostäder som är funktionella och moderna på samma gång samt att se till att möta vad marknaden efterfrågar.

Allt från miljöaspekter och energiförbrukning till val av material och planlösningar är noggrant genomtänkta för att leverera moderna, tidlösa och stilrena hem. Det är först när vi levererat ett projekt som vi själva vill flytta in i som vi har lyckats.

Team och människor är något Bricknova både bryr oss om och prioriterar högt. Hos Bricknova tar vi hand om alla i teamet utifrån deras egna förutsättningar. Vi förstår att människor är olika och för att alla ska kunna blomma ut och göra sitt bästa behöver varje individ sitt eget utrymme. Bricknova bygger först teamet och sedan husen.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Bricknova Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig seniorkonsult Jonas Bessing på telefon 0736-264750, eller jonas@isakssonrekrytering.se Vänligen notera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail av GDPR-skäl.

OM ISAKSSON REKRYTERING
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg, fastighet och teknik. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.

 
Ansök här
Titel
Inköpare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
05
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet