Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Interim drifttekniker för konsultuppdrag i Stockholm

Just nu söker vi en erfaren interim Drifttekniker som är kunnig inom både bostad och kommersiella lokaler till vår kund i Stockholm. Detta är ett kortare konsultuppdrag som pågår 2 månader och är på heltid med möjlighet till förlängning. Vår kund är ett välrenommerat och välkänt fastighetsbolag. 

Om uppdraget
Du kommer i huvudsak att ansvara för drift och underhåll av bostäder och kommersiella lokaler i Stockholm i ett team med andra drifttekniker och förvaltare. Du är ansvarig för drift, underhåll och skötsel av fastighetens tekniska system, innebärandes att systemen ska fungera och underhållas i enlighet med våra riktlinjer samt hyresgästernas förväntningar. 

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvar för byggnadens löpande drift, skötsel, underhåll och reparationer
  • Ansvar för drift- och mediestyrning, styr- och regleroptimering
  • Löpande och planerade/akuta reparationer och underhåll
  • Leda och samordna reparationsarbeten
Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.
  • Erfarenhet som drifttekniker inom fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av att arbeta med ett kommersiellt fastighetsbestånd
  • Goda kunskaper inom värme, kyla, ventilation, styr & regler och driftoptimering
  • Goda kunskaper om funktioner och samverkan mellan fastighetssystem
  • B-körkort
Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova på 073-533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.seVälkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Interim drifttekniker
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
03
-
13
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet