Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Interim Förvaltningschef till bostadsbolag i Stockholm

Nu söker en interim förvaltningschef till ett bostadsbolag i Stockholm.
Vi söker en erfaren och driven interim förvaltningschef till ett konsultuppdrag i Stockholm. Vår kund är en av de största privata hyresvärdarna i Stockholm. Har du stort intresse och erfarenhet inom ledarskap och fastighetsförvaltning? Då ser vi fram emot din ansökan!

Uppdraget startar i augusti och pågår till slutet av året. Placering i Stockholm. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Ditt uppdrag
Som interim förvaltningschef för ett fastighetsbolag med bostäder i Stockholm, kommer du att leda, samordna och utveckla fastighetsförvaltningen med stort personal- och budgetansvar. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning, drift, skötsel och löpande underhåll av fastigheterna, samt driftnetto. Dessutom tar du fram affärs- och verksamhetsplaner med fokus på god ekonomi och nöjda hyresgäster, och fungerar som stöd till övriga organisationen vid behov.

Din profil
Vi söker en kommunikativ och erfaren ledare som är skicklig på att driva och utveckla team. Du har en stark förmåga att bygga goda relationer både internt och externt och är duktig på att motivera och engagera medarbetare. Ditt ledarskap präglas av tydlig kommunikation, strategiskt tänkande och ett passionerat intresse för fastighetsförvaltning.

Kvalifikationer:
  • Akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Tidigare arbetat som fastighetschef eller förvaltningschef inom bostad
  • Mycket goda kunskaper inom fastighetsförvaltning av bostäder 
  • Ledningsgrupparbete
  • Goda it-kunskaper och fastighetssystem
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • B-körkort

Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson, 070 – 485 75 59., ira@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök här
Titel
Förvaltningschef
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
12
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet