Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Interim teknisk förvaltare till fastighetsbolag i Stockholm

Spännande konsultmöjlighet inom teknisk fastighetsförvaltning i Stockholm. Vi är på jakt efter en konsult med gedigen erfarenhet inom teknisk förvaltning av kommersiella fastigheter gärna köpcentrum. Du behöver vara en social person som är van med problemlösning. Uppdragets längd är initialt 12 månader, med möjlighet till förlängning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Ditt uppdrag
Som teknisk förvaltare kommer du att vara placerad hos vår kund i Stockholm. I din roll har du ett tekniskt ansvar för kommersiella fastigheter i centrala Stockholm, vilket innebär att du ska bevara, utveckla och förädla fastigheternas tekniska status.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Underhåll av fastigheternas tekniska installationer
  • Planerat underhåll och framtagande av underhållsplaner
  • Ansvar för myndighetsbesiktningar
  • Vid behov utföra ronderingar

Vem söker vi?
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är strukturerad och affärsmässig och ser helheten i verksamheten och varje enskilt projekt.  Du är van att jobba med eget ansvar och ser vad som behöver göras. Du bygger struktur och organisation för att förenkla och förbättra på lång sikt. Du har en god samarbetsförmåga. 
  • Utbildning inom fastighetsteknik
  • Minst fem års erfarenhet av teknisk förvaltning gärna köpcentrum och handelsfastigheter
  • Bred teknisk kunskap
  • Dokumenterad kunskap om LOU och AFF 

Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova, 073-533 29 05, svetlana@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Interim teknisk förvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
03
-
31
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet