Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Interoc Dörr & Fönster söker Regionchef

Interoc Dörr och Fönster söker affärsinriktad Regionchef till Region Syd

Interoc Dörr & Fönster är ett dotterbolag till Interoc DFF och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten. Vi har en stor andel återkommande kunder som utgörs av allmännyttan, bostadsrättsföreningar och ägare av flerfamiljshus. Interoc Dörr & Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen för just deras projekt. Vi söker nu en Regionchef med placering Helsingborg som kan bidra till Interoc Dörr & Fönsters fortsatta expansion och utveckling.

Om tjänsten
I rollen som Regionchef kommer du ansvara för att utveckla och leda verksamheten i regionen. Det innebär att ha fullt resultat- och personalansvar för regionen. Du ansvarar för aktivt säljarbete och ansvarig för att generera nya affärer och lönsamhet inom regionen.

I Rollen som regionchef ingår att stärka bolagets marknadsposition och varumärke i regionen. Att ansvara för att formulera mål, strategier och handlingsplaner för den egna verksamheten samt kommunicera dessa till övriga medarbetare. 

Du ansvarar för att löpande följa upp projekten och ta operativt ägarskap för att lösa situationer som uppstår i projekt tillsammans med säljare, projektledare och övrig organisation. Regionchefen samarbetar med övriga regioner och är med i bolagets ledningsgrupp.  Tjänsten innebär en hel del resor.

Vem är du? 
För att trivas och lyckas i rollen som regionchef är du en driven, affärsmässig och ansvarstagande ledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledande befattningar inom ROT/Byggbranschen.

Vi söker dig som har:
  • Flerårig erfarenhet av framgångsrik försäljning gärna som regionchef
  • Erfarenhet av att leda projekt inom byggrelaterad verksamhet 
  • Tidigare dokumenterad erfarenhet av personalansvar 
  • Gärna har en byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande
  • God administrativ kompetens
  • Meriterande med erfarenhet av fönstermontering och hållbarhet
  • B-körkort 

Om oss 
Interoc (Dörr och Fönster och Interoc Fasad) ingår sedan juli 2022 i Corteco och erbjuder tjänster inom fasadrenovering samt dörr- och fönsterbyte för såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Många av våra renoveringar har de senaste åren varit miljonprogramsfastigheter med höga krav på energieffektivisering och bestående kvalitet. Vårt huvudkontor ligger Solna och vi har lokalkontor i Helsingborg, Göteborg och Borlänge. Idag är vi ett 50-tal anställda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Interoc Dörr och Fönster med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se, 0736-264750 
Ansök här
Titel
Regionchef
Stad
Helsingborg
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
22
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet