Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Interoc söker entreprenadingenjör till Helsingborg

Interoc Dörr & Fönster är ett dotterbolag till Interoc DFF och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten. Vi har en stor andel återkommande kunder som utgörs av allmännyttan, bostadsrättsföreningar och ägare av flerfamiljshus. Interoc Dörr & Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen för just deras projekt. För att kunna fortsätta expandera söker nu en strukturerad och entreprenadingenjör till Helsingborg som kan bidra till Interoc Dörr & Fönsters fortsatta expansion och utveckling.

Om tjänsten
I rollen som Entreprenadingenjör får du stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Du kommer att arbeta med bl.a. inköp, planering, KMA kalkyl, mängdning, projektekonomi (budget, prognosavstämningar, uppföljning) samt att arbeta med olika RAM-avtal. Du medverkar även på bygg- och ekonomimöten. Vanligtvis arbetar du med ett flertal projekt och projektledare samtidigt och du är drivande i att förbättra bolagets projektstyrning. Din befattning är stödfunktion till regioner och projektledare där det är instrumentellt att ha goda relationer och förmåga att kommunicera med leverantörer och regioner. Tjänsten utgår ifrån vårt kontor i Helsingborg och du rapporterar till Produktion & Inköpschef.
 
Vem du är
Som entreprenadingenjör hos Interoc förväntas du självständigt kunna planera och organisera ditt arbete. Du är analytisk och är van vid att vara drivande i att skapa struktur i projekt och att göra affärsmässiga bedömningar. Eftersom du har mycket kundkontakt är det viktigt att du förstår vikten av en god relation och dialog med våra kunder och gillar att kommunicera.

Vi söker dig som har:
·      en byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning
·      minst tre års erfarenhet som Entreprenadingenjör
·      kunskap inom entreprenadjuridik och arbetsmiljölagstiftningen
·      tidigare erfarenhet inom kalkylering och anbudsprocess
·      god datorvana
·      körkort B krävs och erfarenhet inom projektering är meriterande

Om oss 
Interoc Dörr och Fönster och Interoc Fasad Fönster ingår sedan juli 2022 i Corteco och erbjuder tjänster inom fasadrenovering samt dörr- och fönsterbyte för såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Många av våra renoveringar har de senaste åren varit miljonprogramsfastigheter med höga krav på energieffektivisering och bestående kvalitet. Vårt huvudkontor ligger Solna och vi har lokalkontor i Lund, Göteborg,Borlänge och Linköping. Idag är vi ett 50-tal anställda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Interoc Dörr och Fönster  med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se, 0736-264750.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Entreprenadingenjör
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
04
-
16
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet