Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Kalkyl- och inköpsansvarig till Anders Byggare i Stockholm

Kalkyl- och inköpsansvarig till Anders Byggare i Stockholm
Anders Byggare-koncernen expanderar och söker en kalkyl- och inköpsansvarig till verksamheten i Stockholm. I denna centrala roll ansvarar du för att leda arbetet inom kalkyl och inköp. Är du redo att driva framgång med oss? Ansök nu och bli en del av vår framtida tillväxt!

Om Anders Byggare
Samarbete, kommunikation och öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang och kompetens. År 1990 bildades företaget Anders Byggare AB med visionen att nära samarbeten med kunder och leverantörer skapar de bästa förutsättningarna för lyckade projekt. Samarbete är vårt ledord än idag. Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt. Våra värderingar genomsyrar hela vår verksamhet, vilket vi tror bidragit till låg personalomsättning och många återkommande beställare. Vi har en effektiv organisation med korta beslutsvägar från VD till våra projektledare och hantverkare ute i produktionen. För mer information besök https://www.andersbyggare.se

Ditt uppdrag 
Att arbeta på Anders Byggare innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och vara den som leder arbetat inom kalkyl och inköp. Det dagliga arbetet består av att upprätta kalkyler i tidiga skeden och vid skarpa anbud. Du leder anbudsarbetet genom kontakter med konsulter, entreprenörer, och leverantörer. Du ansvarar för att upprätta och kontinuerligt följa upp inköpsplan för entreprenaden. Det här är en central roll fylld med många och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid och du utgår från kontoret i Stockholm.

Vem söker vi för tjänsten?
Du har en personlig drivkraft, vilket motiverar dig framåt och målmedvetet. Du bör vara serviceinriktad, ha ett affärsmässigt förhållningssätt och utmärkta kommunikationsförmågor. Vidare ser vi att du trivs i teammiljöer och förstår värdet av gemensamt samarbete samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
  • Tidigare arbetat som kalkylator eller inköpare i byggbranschen
  • Kunskaper i kalkylprogrammet BidCon och projekthanteringeringsprogrammet NEXT ser vi som en fördel
  • Förmåga att kommunicera, förhandla och bygga relationer på ett effektivt sätt
  • Flytande svenska och tal och skrift
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort
Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig senior rekryteringskonsult Ira Isaksson tel. 070-485 75 59 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval, ansök redan idag!
Ansök här
Titel
Kalkyl- och inköpsansvarig
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
26
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet