Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

KMA-ansvarig till ett av Sveriges största miljöprojekt

KMA-ansvarig till ett av Sveriges största miljöprojekt
På uppdrag av vår kund, ett framstående företag inom kärnkraft, söker vi nu en KMA-ansvarig. Det här är ett av Sveriges största miljöprojekt. Vi söker en mycket strategisk person som vill ta nästa steg inom kvalitets och arbetsmiljöarbete och som är redo att ta ett stort ansvar. Denna roll är avgörande för att inte bara säkerställa, men också förbättra höga standarder inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Låt oss tillsammans ta nästa steg mot en hållbar och säker energiframtid! Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Ditt uppdrag
Som KMA-ansvarig är du operativt ansvarig för leda arbetet inom kvalite- och arbetsmiljö. Du har ett ansvar för att utveckla och förbättra processer och ledningssystem. Du kommer att ge stöd och utbildning till kollegor inom systematiskt arbetsmiljöarbete och kvalitets och miljöfrågor. Du sköter rapporteringen, utredningar och förebyggande arbete. Rollen innebär att du kommer ha många kontakter internt och externt.

Vem söker vi?
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är strukturerad och kommunikativ och ser helheten i verksamheten och varje enskilt projekt.  Du är van att jobba med eget ansvar och ser vad som behöver göras. Du bygger struktur och organisation för att förenkla och förbättra på lång sikt. Du har en god samarbetsförmåga.

  • Vi önskar att du även har följande erfarenheter och kvalifikationer:
  • Högskoleutbildning inom naturvetenskap med kvalitetsfokus, samt utbildning i arbetsmiljö.
  • Erfarenhet som arbetsmiljöingenjör med både strategisk och operativ inriktning, fördelaktigt från bygg eller energi.
  • Meriterande med erfarenhet från energisektorn.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig senior rekryteringskonsult Jonas Bessing, 073-626 47 50, jonas@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök här
Titel
KMA-ansvarig
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
20
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet