Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Konsult förvaltningsrådgivning, Stockholm Göteborg eller Malmö

Senior fastighetskonsult, inriktning förvaltningsrådgivning.
Norem är ledande inom strategisk förvaltningsrådgivning för såväl privata som offentliga fastighetsägare och har en handfull specialiserade konsulter inom området. Vi erbjuder konsulttjänster avseende tex lämplig uppbyggnad av förvaltningsorganisationer, avtalsstruktur, genomför drift- och skötselupphandlingar och underhållsplanering. Våra experter håller även externa utbildningar i AFF (avtal för förvaltning och service).

Om rollen
Vi erbjuder en roll där du är med och fortsätter att utveckla våra tjänster och vårt erbjudande till kund tillsammans med övriga konsulter inom affärsområdet. Rollen innebär både strategisk, taktisk och operativ rådgivning och utredningar till våra kunder. Allt arbete sker utifrån Norems stora erfarenheter med processer och mallar inom förvaltningsrådgivning.
Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Vi arbetar tillsammans i uppdragen och förväntas vara lyhörda för kundens behov och förväntningar.

Du får ett ansvar att bearbeta marknaden i den geografiska regionen genom att utveckla såväl befintliga kundrelationer som att skapa nya. Du medverkar i uppdrag som konsult och projektledare.

Placering är vid något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Resor med övernattning kan förekomma.

Är du den vi söker?
Du har ett stort intresse för strategier och analyser av lokalfrågor. Du är en lagspelare som är med och arbetar för att uppnå gemensamma mål. Lyhördhet, kundfokus och även lösningsfokus är förmågor som du har.

Rollen förutsätter en flerårig erfarenhet av att arbeta med förvaltningsrelaterade frågeställningar på strategisk nivå antingen som beställare eller utförare. Viktigt är också en mycket god erfarenhet av upphandling av drift- och skötselentreprenader samt att upprätta driftkalkyler och underhållsplaner. Du behöver även följande:
 
  • Akademisk examen, alternativ examen från YH-utbildning inom ekonomi, teknik eller juridik
  • God kunskap om AFF, ABFF och ABT
  • Avtalskännedom, krav och uppföljning
  • Kännedom om offentliga upphandlingar, LOU/LUF
  • Byggnadsteknisk kännedom
  • Mycket god kunskap i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God förmåga att arbeta med Office-paketets programvaror

Har du också kännedom om fastighetssystem och/eller har en civilingenjörsexamen är det meriterande.

Om Norem
Norem är ett konsultföretag med heltäckande tjänster i hela fastighetsprocessen. Efterfrågan av vårt helhetskoncept med strategisk rådgivning bara fortsätter att öka. Vi är ett företag i framkant med gedigen erfarenhet från branschen inom en rad olika specialistområden. Norems tjänsteutbud är unikt då vi arbetar heltäckande med rådgivning från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser, vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara ett rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet. Våra kunder finns över hela landet och är såväl privata investerare, entreprenörer och fastighetsägare som offentliga kommunala, regionala och statliga verksamheter. Vi har rikstäckande konsultuppdrag och befinner oss i en fortsatt expansiv fas.

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Norems önskan är att alla frågor om tjänsten går direkt till Annika Loberg, Isaksson Rekrytering AB:s rekryteringskonsult via telefon 0730 – 488 550 alternativt annika@isakssonrekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
 
Ansök här
Titel
Fastighetskonsult
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
01
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet