Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Konsultuppdrag Ekonomiassistent i Stockholm

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker en Ekonomiassistent till sin egen konsultverksamhet med placering i Stockholm. Du kommer bli anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning och uthyrd till vår kund. Vi söker dig med tidigare erfarenheter som Ekonomiassistent. Du behöver kunna tillträda omgående på uppdraget. Välkommen med Din ansökan redan idag!

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda.

Ditt uppdrag
Du kommer jobba med arbetsflöden, fakturastyrning, registervård, fakturakontroll, kontakter med leverantörer kring fakturaflöden. Stödja och vara behjälplig vid frågor avseende fakturahantering
Har du erfarenhet av Agresso är det meriterande.
Omfattning är ca 75% fyra dagar i veckan (med eventuell möjlighet till högre tjänstgöringsgrad), måndag-torsdag med flexibla arbetstider, 9-16 brukar de flesta i verksamheten arbeta. Omfattningen kan justeras till alla dagar i veckan med kortare dagar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 4 års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat i en roll som Ekonomiassistent.
Du är självgående, noggrann, ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
  • Goda kunskaper inom bokföringsarbete
  • Ekonomiutbildning, gymnasium eller YH gärna med inriktning redovisning
  • Några års erfarenhet av liknande arbete såsom systemadministration och registervård eller redovisning
  • Goda kunskaper i MS Officepaketet
  • Talar och skriver svenska obehindrat
Du har passion för ekonomi, administration samt fastigheter och strävar efter att ha kontroll över de IT system som används. För att trivas som Ekonomiassistent hos vår kund tror vi att du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt.

Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
 
Ansök här
Titel
Ekonomiassistent
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
02
Sektor
Privat
Branch
Ekonomi / Redovisning
Tjänst
Deltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.