Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Konsultuppdrag som HR-Partner till bostadsbolag i Stockholm

Konsultuppdrag som Hr-partner till bostadsbolag i Stockholm
Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en spännande roll som HR-partner? Vi söker dig som vill vara med och skapa de bästa förutsättningar för vår kunds framgång genom HR-stöd i världsklass! Vi söker nu dig som har tidigare arbetat med HR och chefsstöd. Uppdraget startar i mitten av augusti 2023 och sträcker sig till april 2024. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda.
 
Ditt uppdrag
Som HR-Partner kommer du att vara placerad hos vår kund i Hammarby Sjöstad. Som HR-partner får du möjlighet att vara en viktig del i en strategisk och affärsnära HR-avdelning. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Vara ett verksamhetsnära stöd till 11 av bolagets chefer inom samtliga personalfrågor med fokus på vår verksamhet inom Projektutveckling, Ekonomi samt Kundservice. Att löpande ge konsultativt stöd i medarbetar- och organisationsfrågor, kompetensplanering och rekrytering, individ- och rehabiliteringsärenden, arbetsrättsliga frågor och facklig samverkan.
 • Ansvara för HR-avdelningens roll i att säkerställa samordning och samarbetet med konsultmäklare och bemanningsföretag
 • Ansvara för planering och genomförande av den årliga medarbetarenkäten samt införandet av sk tempmätningar.
 • I samarbete med HR-strateg fortsätta utveckla HR-avdelningens arbete med digitala plattformar och e-learning.
 • Vara en del i avdelningens gemensamma arbete för att införa ett nytt HRsystem och flera spännande pågående utvecklingsarbeten.
 • Som HR-partner har du en självständig roll med egna ansvarsområden och samtidigt ett nära samarbete med kollegorna inom HR-avdelningen där vi tar ett gemensamt ansvar för vårt uppdrag.
Omfattning är ca 75% fyra dagar i veckan, måndag-torsdag med flexibla arbetstider. 9-16 brukar de flesta i verksamheten arbeta. Omfattningen kan justeras till alla dagar i veckan med kortare dagar alternativt bli något högre än 75%. 

Vem söker vi?
Du har god samarbetsförmåga och är bra på att bygga och bibehålla goda relationer. Du är en person som snabbt inger förtroende och har integritet och förståelse för HR-avdelningens roll och uppdrag i organisationen. Du har en personlig mognad och är självgående i ditt arbete. Du är bra på att strukturera och planera ditt arbete och som person är du ödmjuk och prestigelös. Du vill arbeta brett med personalfrågor och vara ett nära chefsstöd.
 
 • Personalvetarprogrammet eller annan för uppdraget relevant eftergymnasial utbildning.
 • Relevant högskoleutbildning inom området eller kompetens som vi bedömer likvärdig
 • Flera års erfarenhet från kvalificerat HR-arbete inom flertalet processer samt chefsstöd
 • Erfarenhet av att självständigt drivit olika individärenden.
 • God kännedom om samt vana att tillämpa arbetsrättsliga lagar och regler.
 • Mycket god IT- och administrationsvana.
 • Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift.
 • Meriterande med licensiering och erfarenhet från arbete med rekryteringstest.
 • Meriterande med erfarenhet från införande av HR-system, e-learning och digitalisering av HRprocesser.
 • Meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller kommunal verksamhet.

Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
HR-Partner
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
10
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet