Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Konsultuppdrag som Uthyrare till bostadsbolag i Stockholm

Konsultuppdrag som Uthyrare till bostadsbolag i Stockholm
Vi söker nu dig som har erfarenhet från serviceyrket inom bostadsbranschen. Du ska ha ett hjärta för service, brinner för förvaltning och vars stora intresse är problemlösning. Uppdraget startar i mitten av maj och sträcker sig ca 5 månader med goda chanser till förlängning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda.
 
Ditt uppdrag
Som uthyrare kommer du att vara placerad hos vår kund i Stockholm. Som Uthyrare kommer du att arbeta med hyresadministration och uthyrning av bostäder, förråd, bil - och garageplatser. Arbetet innebär även avtalshantering och registerunderhåll i fastighetssystem.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 
  • Handlägga och besluta i uthyrningsärenden från interna kön samt bostadsförmedlingens kö.
  • Handlägga och besluta i ärenden rörande lägenhetsbyten, överlåtelse av hyreskontrakt samt andrahandsuthyrningar inom dina egna geografiska ansvarsområden.
  • Ge allmän information till hyresgäster och bostadssökande i boende- och hyresjuridiska frågor.
  • Ha samarbets- och informationsansvar gentemot andra enheter/avdelningar inom företaget.
  • Hantera externa kontakter med bland annat bostadsförmedlingen.

Vem söker vi?
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från serviceyrke inom bostadsbranschen så som bostadsuthyrare, kundtjänstmedarbetare eller annan serviceinriktad administrativ roll. Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 
  • Erfarenhet från fastighetsförvaltning inom bostad
  • Goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Erfarenhet av hyres- och avtalsadministration och fastighetsadministrativa system.
  • Erfarenhet av att ha arbetat i Fast2 meriteras


Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.


 
Ansök här
Titel
Uthyrare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
11
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet