Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Konsultuppdrag som Verksamhetsutvecklare fastighetsdrift till Danderyd

Vi söker nu dig som är som har ett öga och hjärta för fastighetsteknik, som vill jobba med en spännande kund i Danderyd. Du behöver vara en social person som är van med problemlösning. Uppdraget sträcker sig till 6 månader med möjlighet till förlängning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension.

För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. PÅ Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Arbetsbeskrivning
Som verksamhetsutvecklare kommer du att vara placerad hos vår kund i Danderyd. Du kommer att ingå i den operativa verksamheten och samarbeta med andra inom enheten. Under din arbetsdag kommer du analysera och följa upp fastighetsdriften. Du kommer sammanställa och hålla i driftrapporter och se till att egenkontroller blir utförda. Vidare är det viktigt att du säkerställer att man uppfyller rådande lagar och förordningar och KMA krav.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik, minst motsvarande 2 års KY-utbildning
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från tekniska förvaltningsentreprenader
  • Erfarenhet av analys och optimering av fastigheter inom drift/förvaltning
  • Erfarenhet av att upprätta verksamhetsutvecklingsplaner samt förbättringsarbete och utföra felorsaksanalyser
  • God datavana och erfarenhet av att arbeta i Excel
Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan! 
Ansök här
Titel
Verksamhetsutvecklare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
05
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet