Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Kundsupport/innesäljare till Vita Verita i Stockholm

Har du erfarenhet av kundservice och ordermottagning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan vi ha drömjobbet för dig!  Vita Verita befinner sig på en spännande tillväxtresa, vilket ger dig möjligheten att växa tillsammans med oss. Tycker du att detta låter intressant? Sök redan idag!

Vita Verita AB marknadsför produkter för kritiska miljöer med fokusering på renrum, sterila miljöer, laboratorier och ESD områden. Vi är en del av Dastex Group, som är ledande i Europa inom kontroll av föroreningar. Vita Verita har mer än 20 års praktisk erfarenhet av service, klassificeringar och valideringar av rena rum och sterila miljöer och säljer samt tillverkar även förbrukningsmaterial som; torkdukar, handskar, kläder, skoskydd, munskydd med mera. Vi har egna produkter samt representerar ledande varumärken inom branschen; Kimberly Clark, Contec och Ansell, m fl. För mer information besök https://www.vitaverita.com och www.dastex.com

Om tjänsten
Vi söker en driven och engagerad person som vill vara en del av vårt kundsupportteam och bidra till vår gemensamma framgång. Du kommer ha mycket kontakt med kunder och arbeta med ett brett sortiment av produkter inom kläder, handskar, desinfektion och renrumstjänster. I framtiden kommer vi även att lansera våra egna märkeskläder och handskar.

Arbetsuppgifter:
  • Ta emot förfrågningar och beställningar från befintliga och nya kunder
  • Kundtjänst och reklamationshantering
  • Förbereda offerter, skicka prover och överföra data till IT-system som CRM, DMS och ERP
  • Deadline-uppföljning
  • Underhåll av prislistor, kontrakt och administration av kunddata

Är du Vita Veritas nya kundsupport/innesäljare?
Vi söker dig som har en utmärkt kommunikationsförmåga och som verkligen uppskattar kundkontakt och samarbete med kollegor. Du är en noggrann och pålitlig person som lätt ser behoven och tar initiativ. Din flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika situationer och miljöer gör dig till en värdefull tillgång för vårt team. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och att arbeta i dialog med andra.

Vi ser gärna att du bor i norra Stockholm då tjänsten är placerad i Kungsängen.

Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning
  • Minst 2 års erfarenhet av kundsupport och försäljning
  • Goda IT kunskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll inom medtech, pharma eller renrumsindustrin samt goda kunskaper i norska.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Vita Veritas räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Vita Verita. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Kundsupport/innesäljare
Stad
Kungsängen
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
05
Sektor
Privat
Branch
Försäljning / Marknadsföring
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet