Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Kunnig Boendedialog

Kunnig Boendedialog
En utav våra kunder söker nu en ansvarig som ska hålla dialog med boenden. De ska ta ett helhetsgrepp om sitt fastighetsbestånd som är i stort behov av upprustning samt planering av nyproduktion
Uppdraget består i att planera och genomföra boendedialog för att samla in tankar, idéer och synpunkter från våra hyresgäster samt säkerställa att de kommande om-, till- och nybyggnaderna möter Familjebostäders krav om hur de boende ska engageras.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension.
För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. PÅ Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Om tjänsten:
  • Dialogerna ska utföras ur ett jämställdshetsperspektiv där det är viktigt att få en bred representation i urvalsgrupperna utifrån faktorer som kön, ålder och mångfald.
  • I uppdraget ingår även att kartlägga det engagemang som finns i området och kontakta relevanta föreningar och aktörer samt undersöka vilka grupper vi inte når ut till genom civilsamhället eller föreningar.
  • Vidare ska en inventering av fastigheter och område utifrån trivsel, trygghet och tillgänglighet genomföras för att säkerställa att upprustningen bidrar till attraktivt, funktionellt, jämställt och tryggt boende.
  • All kommunikation ska utgå från hyresgästernas perspektiv och upplevas modern, professionell och överraskande bra.
  • I uppdraget ingår även att ansvara för en gemensam utvärdering av projektet tillsammans med kund.
  • I genomförandet ingår att kontakta aktörer samt även att återkoppla resultat till dessa grupper.
  • Bjuda in hyresgäster för enskilda samtal och för att eventuellt skapa en referensgrupp för djupgående intervjuer.

Viktigt är att kommunikationen med hyresgästerna säkerställs då många av hyresgästerna i området inte har svenska som modersmål.


Kunskap och erfarenheter
 
  • Dokumenterad tidigare erfarenhet av att ha ansvaret för, lett och genomfört boendedialoger.
  • Minst två (2) referensuppdrag från de senaste två (2) åren ska redovisas som visar på att leverantören har kompetens och erfarenhet av inventering och boendedialog.

Meriterande språkkunskaper: engelska, arabiska och somaliska


Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se
Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan
 
Ansök här
Titel
Boendedialog
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
22
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet