Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Kyltekniker till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Sök nu och ta steget mot en givande karriär som kyltekniker hos Lassila & Tikanoja. Som kyltekniker hos oss kommer du att arbeta inom hållbar facility management och bidra till en bättre sjukhusdrift av sjukhusområdet Gamla Karolinska i Solna. Vi söker dig med erfarenhet och kompetens inom området. Ansök idag och bli en del av vårt dedikerade team!

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. För mer information besök vår hemsida Länge leve fastigheten! - L&T (l-t.se).

Ditt uppdrag som kyltekniker
I denna roll kommer du att spela en central roll inom sjukhusområdet Gamla Karolinska i Solna, där du hanterar både äldre och modern teknik. Fastighetsområdet är lika stort som Gamla Stan och din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med ditt team säkerställa en trygg och stabil sjukhusdrift.Som kyltekniker kommer du att vara ansvarig för en bred variation av arbetsuppgifter där din specialistkompetens inom kylteknik är av avgörande betydelse. Dina arbetsuppgifter inkluderar tillsyn och underhåll, periodisk läcksökning samt att ansvara för samordningen av årliga besiktningar av tryckkärl (cirka 20 per år). Du kommer också få möjlighet att delta i olika projekt som kan innefatta återställning av viktiga funktioner, förbättring och utveckling, samt energiåtgärder.Du kommer att koordinera ditt arbete med underentreprenörer och assistera vid inköp av kylprodukter, komponenter och kylsystem. Vi outsourcar tunga lyft till externa leverantörer och fokuserar på vår expertis inom kylteknik. Din kunskap om olika kylsystem och produkter kommer att vara avgörande, särskilt vid inköp till projekt.

Är du den vi söker?
Vi söker en person som trivs i en varierad arbetsmiljö och tar ett proaktivt tillvägagångssätt för att lösa uppgifter. Du är ansvarstagande och utför ditt arbete med en stark passion. Samarbetet med dina kollegor är viktigt för dig, och du värdesätter ditt arbetslag och har utmärkta samarbetsfärdigheter. Vi ser det som en fördel om du bor i norra Stockholm.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Gymnasieutbildning eller YH-utbildning med inriktning mot kyla, el eller styr och regler
  • Kylcertifikat kategori 1
  • Minst 4 års erfarenhet som kyltekniker och erfarenhet av att arbeta med olika typer av kyla
  • Grundläggande till goda kunskaper inom styr och regler samt ventilation
  • God systemförståelse samt självständigt kunna utföra tillsyn, skötsel och underhåll samt årlig periodisk läcksökning och funktionskontroll
  • Goda kunskaper att felsöka inom el
  • Goda kunskaper om risker och säkerhetsbestämmelser för arbeten i trycksatta system
  • Kunskaper att jobba i administrativa system
Vi ser det som meriterande ifall du har erfarenhet av att leda projekt inom kylteknik.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Iaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Kyltekniker
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
12
-
29
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet