Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Lagerarbetare till Vita Verita i Stockholm

Är du en samarbetsvillig person som drivs av att arbeta mot gemensamma mål och har en passion för lagerarbete? Då kan det vara dig vi söker! Ta chansen att bli en del av ett marknadsledande och väletablerat företag inom som nisch. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vita Verita AB marknadsför produkter för kritiska miljöer med fokusering på renrum, sterila miljöer, laboratorier och ESD områden. Vi är en del av Dastex Group, som är ledande i Europa inom kontroll av föroreningar. Vita Verita har mer än 20 års praktisk erfarenhet av service, klassificeringar och valideringar av rena rum och sterila miljöer och säljer samt tillverkar även förbrukningsmaterial som; torkdukar, handskar, kläder, skoskydd, munskydd med mera. Vi har egna produkter samt representerar ledande varumärken inom branschen; Kimberly Clark, Contec och Ansell, m fl. För mer information besök https://www.vitaverita.com

Ditt uppdrag
Välkommen till en spännande och aktiv roll i vårt lager beläget i Kungsängen. Med en yta på 2 000 kvadratmeter hanterar vi årligen cirka 5 000 ordrar. Som lagarbetare kommer du att utföra olika diverse lageruppgifter såsom att plocka och packa förbrukningsmaterial inom renrum, hantera inkommande och utgående sändningar, utföra inventeringar och ibland även leverera direkt till kunderna. Du kommer alltid att arbeta säkert och ansvara för att hålla lagret i toppskick. Vi tror på att arbeta som ett team och stötta varandra när det behövs.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är en teamspelare, har ett öga för detaljer och som är redo att bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning

Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning
  • Två till tre års erfarenhet av arbete som lagerarbete
  • Goda datakunskaper
  • Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet med streckkodssystem är ett plus
  • Vi ser det som en fördel att du är bosatt i norra Stockholm

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Vita Veritas räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Vita Verita. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Lagerarbetare
Stad
Kungsängen
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
31
Sektor
Privat
Branch
Transport / Logistik / Lager
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet