Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Mättekniker till Vita Verita i Göteborg

Jobbar du inom ventilation alternativt inom medicinteknik på laboratorium och känner att du skulle vilja nischa dig och bli specialist? Då kan vi ha drömjobbet för dig! Vi söker dig som är intresserad av mätteknik och ser detta som en möjlighet att få bli specialist. Du kommer att utbildas och lära dig rollen succesivt hos oss. Inom två år kommer du att kunna certifiera dig till CTCB tekniker där du blir certifierad tekniker. Vi står för kostnaden av din utbildning. Tycker du att detta låter intressant? Sök redan idag!

Vita Verita AB marknadsför produkter för kritiska miljöer med fokusering på renrum, sterila miljöer, laboratorier och ESD områden. Vi är en del av Dastex Group, som är ledande i Europa inom kontroll av föroreningar. Vita Verita har mer än 20 års praktisk erfarenhet av service, klassificeringar och valideringar av rena rum och sterila miljöer och säljer samt tillverkar även förbrukningsmaterial som; torkdukar, handskar, kläder, skoskydd, munskydd med mera. Vi har egna produkter samt representerar ledande varumärken inom branschen; Kimberly Clark, Contec och Ansell, m fl. För mer information besök https://www.vitaverita.com

Om tjänsten
I rollen som mättekniker kommer du att utföra olika typer av mätningar ute hos våra kunder i Göteborg med omnejd samt en del resor till Norge. Vi utför kontroller och mätningar av luftkvalitet i sjukhusmiljö, laboratorier, läkemedelsföretag, forskningslokaler samt universitet och högskolor. Du kommer arbeta brett med besiktning, kontroll, validering och mätning. Det kan vara allt från att kontrollera/mäta luftkvalitet och partiklar i ett dragskåp/ dragbänk till att göra en till klassificering och totalvalidering av ett renrum.

I tjänsten ingår till exempel följande arbetsuppgifter
  • Tidsplanering samt bokning av uppdrag i samråd med mätgruppen
  • Utföra mättjänster inom Sverige hos våra kunder
  • Skriva rapporter och dokumentera ditt arbete
  • Underhålla och tillse att instrumentparken är uppdaterad och kalibrerad

Är du Vita Veritas nya mättekniker?
För att passa i rollen behöver du vara metodisk och tycka om att arbeta grundligt och systematiskt. Vi utför mätningar av luft på partikelnivå i sterila miljöer och vårt tillvägagångssätt präglas av noggrannhet, detaljfokus och en väldefinierad process som är viktig att följa steg för steg.

Vi vill att du har en bakgrund inom antingen ventilationsbranschen eller medicinteknik/ forskning/ laboratorium. Du kan ha arbetat som ventilationstekniker eller servicetekniker med besiktning och validering i någon form alternativt som laboratorietekniker med kontroll och mätning. Det är en stor fördel om du arbetat inom sterila miljöer såsom läkemedelstillverkning och sjukhus/ operationssalar.

Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning
  • En till två års erfarenhet som ventilationstekniker, alternativt servicetekniker inom kontroll, mätning eller laboratorietekniker
  • Erfarenhet av att arbeta inom sjukhusmiljöer eller läkemedelstillverkning/forskning
  • Grundläggande kunskap och intresse av renrum, sterila miljöer
  • Goda kunskaper av att läsa ritningar (av byggnader)
  • Möjlighet att resa varje vecka i tjänsten med övernattning
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Vita Veritas räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Vita Verita. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Mättekniker
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
03
Sektor
Privat
Branch
Annat
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet