Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Northscan söker Projektingenjör

Northscan är ett kundinriktat ingenjörsföretag med fokus på undersökningar och inspektioner av betong, främst betongscanning och provdragning av armering och infästningar. Vi strävar efter att vara flexibla och hela tiden ligga i framkant gällande nya intressanta inspektionstekniker. Vi är alla utbildade ingenjörer med flerårig erfarenhet från byggbranschen och vi har ett stort kontaktnät inom alla delar av byggprocessen. Vi ser det som vår uppgift att skapa en större säkerhet och lönsamhet inom byggbranschen!

Om tjänsten
I rollen som projektingenjör är det ditt ansvar att lösa uppdragen gentemot våra kunder samt rapportering och uppföljning. Initialt är du ensam i rollen men med fullt stöd av övriga kompetenser inom företaget. Du kommer främst att vara i en operativ roll ute på fältet. Resor förekommer 2-3 dagar i veckan samt i förekommande fall övernattningar. 

Vem söker vi
Du är en person med entreprenörsanda som ser en spännande utmaning i att vara en del i att bygga upp vår verksamhet i Västra/Södra Sverige. Vi letar efter dig som har erfarenhet inom konstruktion/bygg/anläggning, betong samt besitter teknisk- och praktisk erfarenhet. Du gillar att resa i tjänsten, träffa kunder och vara operativ. Ledarerfarenhet är inte ett krav men ett steg du kan se för dig på sikt.
Du kommer att vara ansiktet utåt mot kunderna och du håller hög nivå av service, så att du alltid lämnar kunden nöjd.
För att lyckas i rollen som projektingenjör tror vi det är avgörande med ett stort kontaktnät mot teknikkonsulterna inom enhetens geografiska område.

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning och alla eventuella frågor går direkt till rekryteringskonsult Jonas Bessing via telefon: 0736-264750 eller e-post jonas@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Ansök här
Titel
Projektingenjör
Stad
Sundbyberg
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
26
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet