Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Nu söker vi en Chef för VD-staben för vår kund i fastighetsbranschen

Vi söker nu dig som vill arbeta som konsult hos vår kund i fastighetsbranschen med placering i Stockholm. Du behöver vara en kommunikativ ledare som är van med problemlösning. Uppdraget sträcker sig till 8 månader med möjlighet till förlängning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension.För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Arbetsbeskrivning
Som Chef för VD-stab kommer du att vara placerad hos vår kund i Stockholm. Uppdraget innebär att leda och fördela arbetat inom VD-staben. Du ansvarar för arbetsmiljö och verksamhet. Stötta och följa upp medarbetare och vara stöd till VD i olika frågor.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Tidigare arbetat i en ledande roll
  • Mycket goda kunskaper inom administration
  • Gärna erfarenhet av juridik, säkerhetsfrågor eller den typen av stabsfrågor
Vi ser det som meriterande ifall du har arbetat i en politiskt styrd organisation

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan! 
Ansök här
Titel
Konsultuppdrag Chef för VD-staben
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet