Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Objektsansvarig fastighetstekniker till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär inom hållbar facility management som fastighetstekniker hos Lassila & Tikanoja och spela en viktig roll i att säkerställa en trygg och stabil sjukhusdrift på Löwenströmska sjukhuset. Vi strävar efter att skapa en hållbar morgondag genom våra tjänster inom facility management. Med din erfarenhet och kompetens inom fastighetsteknik kommer du att vara en stor tillgång för vårt team. 

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Besök vår hemsida för mer information Länge leve fastigheten! - L&T (l-t.se).

Ditt uppdrag som objektsansvarig fastighetstekniker
Som ansvarig för fastighetsdriften på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby, en fastighet på 70 000 kvadratmeter med en blandning av gammal och ny teknik, blir du en central del i vårt team. Sjukhuset bedriver
geriatrisk och palliativ vård samt har en enhet inom rättspsykiatri.  Rollen som fastighetstekniker innebär ett brett spektrum av arbetsuppgifter, från daglig tillsyn, underhåll och rondering till felsökning och genomförande av förbättringsprojekt. Du kommer att samarbeta nära med specialister inom olika områden som energi, brandsäkerhet och medicinska gaser för att upprätthålla en hög standard på sjukhusets faciliteter.

Är du den vi söker?
Vi söker en erfaren drifttekniker som har erfarenhet av att arbeta i tekniskt utmanande miljöer, gärna inom sjukhus. Du tycker om att äga ansvar, där din roll har betydelse och med en variation i teknik och komplexitet. Vi ser det som en fördel om du bor i norra Stockholm.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Eftergymnasial KYH- utbildning inom driftteknik/fastighetsteknik eller motsvarande erfarenhet
  • Minst 3 års erfarenhet av en tjänst som drifttekniker inom tekniskt utmanande miljöer såsom industri eller sjukhus
  • Goda kunskaper inom fastighetsdrift såsom ventilation, värme, kyla, VVS
  • Erfarenhet av praktisk driftoptimering för effektivt inomhusklimat
  • Goda kunskaper inom felsökning drift
  • Goda kunskaper om systemverkan i en fastighet
  • Certifikat Heta arbeten
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har gått kurs i medicinska gaser och centralgasanläggningar.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Objektsansvarig fastighetstekniker
Stad
Upplands Väsby
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
01
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet