Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Områdeschef Ventilation och Kyla till GK i Stockholm

Vill du ha en unik möjlighet att forma och påverka vår nischade verksamhet inom ventilation och kyla? Vi söker en ledare med grit till tjänsten som områdeschef till vår serviceverksamhet i Stockholm inom region Öst. Du utgår från vårt kontor som är placerat i fina lokaler i Solna Strand.

Vad kan GK erbjuda dig?
Hos oss på GK är vi måna om varandra. Tillsammans tar vi ansvar, skapar förändring och en inkluderande arbetsplats där alla har utrymme att synas och utvecklas. Vi erbjuder:
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra kollegor som lär sig av varandra och vill varandra väl
 • En trygg och säker arbetsgivare
 • Bra förmåner som tjänstebil/bruksbil, pension, försäkringar och ett friskvårdsbidrag på
  5000 kr
Om Gunnar Karlsen
GK är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner. Vi erbjuder tekniska installationer och rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster, i kombination med optimal bekvämlighet för användarna – under alla år som fastigheten används. GK ska vara en klimatförebild. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader, samtidigt som detta bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. Den svenska verksamheten, Gunnar Karlsen Sverige AB med dotterbolag, är helägt av GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på cirka 6,1 miljarder NOK. GK finns representerat över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder – med cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,5 miljarder SEK (2020). För mer information besök www.gk.se

Ditt uppdrag som områdeschef
Du har ett helhetsansvar för budget, resultat, personal och kundnöjdhet och sitter med i ledningsgruppen för regionen. I ditt uppdrag kommer du arbeta med strategiska frågor i nära dialog med regionchefen, stötta servicecheferna, optimera och implementera processer, driva affärsmässiga mål inom lönsamhet och tillväxt, säkerställa kundnöjdhet och skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att arbeta nära andra avdelningar och funktioner inom vår svenska verksamhet för att säkerställa en samordnad insats under vårt gemensamma varumärke, ”Ett GK.” Du har ett övergripande personalansvar för en grupp om cirka 50-60 personer, varav 4 servicechefer som är direktrapporterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar:
 • Personalansvar, inklusive rekrytering, utbildning och utveckling
 • Budgetering och ekonomisk uppföljning
 • Försäljning och affärsutveckling
 • Delta i strategiska beslut för området
 • Säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet i alla projekt och tjänster

Är du den vi söker?
För rollen som områdeschef söker vi dig med stark drivkraft och ledarskapsförmåga och intresse för affärer. Du har dokumenterad erfarenhet och förmåga att utveckla den kommersiella sidan-  som innefattar försäljning, affärsutveckling och att alltid se till kundens behov, vilket hjälper dig att fatta affärsmässigt sunda beslut. Du besitter ett starkt analytiskt tänkande, vilket du har stor användning för vid svåra beslut och prioriteringar i den dagliga verksamheten.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Teknisk högskoleutbildning eller likvärdig yrkeserfarenhet
 • 3–5 år som servicechef/områdeschef eller likvärdig roll, inklusive budget- och personalansvar
 • Omfattande kunskap inom installationsbranschen och specifika teknikområden som ventilation, kyla
 • Dokumenterad förmåga att driva tillväxt och lönsamhet
 • Erfarenhet i projektledning och affärsutveckling
 • Goda kommunikationsfärdigheter i svenska och datorvana
 • B-körkort
Om du uppfyller dessa krav och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Gunnar Karlsen Sverige AB med Isaksson Rekrytering som tar hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos Gunnar Karlsen Sverige AB. Sista ansökningsdatum är den 2 oktober 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Områdeschef
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
10
-
02
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet