Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Platschef till kund inom ROT-projekt och försäkringsärenden

Platschef till kund inom ROT-projekt och försäkringsärenden
Är du en person som vill arbeta med ROT-projekt och försäkringsärenden hos privatkunder? Har du tidigare erfarenhet inom ROT-projekt och har arbetat som platschef och/eller projektledare? Då kan det här jobbet vara något för dig! Vår kund befinner sig i en tillväxtfas och söker efter en ny kollega. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du arbeta med ROT- och försäkringsprojekt. Du kommer självständigt ansvara för att samordna och leda planering, projektering och genomförande av projekt. Du är även ansvarig för projekt- och byggledning och för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar samt ansvarar för budget och prognosarbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kunniga och engagerade kollegor. Du kommer även ha personalansvar för några av företagets yrkesarbetare.

Är du den vi söker?
Vi tror att du som person är noggrann och har en stolthet i ditt yrkesutövande samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du har en hög social kompetens och förstår värdet av goda samarbeten. Arbetet ställer höga krav på gott kundbemötande då kunden arbetare hemma hos privatpersoner.
För dig är det A och O att alltid planera och leverera enligt tidplan, med rätt kvalitet och ekonomi för projektet. Du är engagerad, innehar ett stort entreprenörskap, har ett naturligt driv och har lätt för att ta de beslut som behövs för framdrift i dina projekt.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer
  • Minst 5 års erfarenhet av att ansvara för ROT-projekt i rollen som projektledare eller platschef
  • Erfarenhet av beställning och samarbete med UE
  • Van att ha kontakt med beställare
  • Erfarenhet av att arbeta med flera projekt parallellt
  • God datavana och MS Officepaketet
  • BAS-U utbildning
  • B-körkort
Vi ser det som mycket meriterande ifall du har en högskolutbildning eller annan utbildning som snickare eller inom projektledning/bygg.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar kunden med Isaksson Byggbemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter, Emila Olsson via via emila@isakssonrekrytering.se 070-9350040 samt Erica Stråhle via erica@isakssonrekrytering.se 076-0169500. Vi behandlar ansökningar löpande så sök nu. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.
Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information
 
Ansök här
Titel
Platschef
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
31
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Erica Stråhle
Tipsa någon om jobbet