Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Plåtslagare till Arena Tak i Vällingby

Plåtslagare till Arena Tak i Vällingby

Är du en person som tar ansvar för att ditt arbete blir färdigt i tid? Vill du utveckla dina kunskaper inom byggnadsplåtslageri och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Plåtslagare på Arena Tak redan idag! Välkommen med din ansökan!

Arena Tak är ett företag med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Vi utför ny- och omläggning av både små och stora takentreprenader med plåt, tätskikt och isolering.
Vår huvudsakliga inriktning är plåtslageriarbeten, tätskikt, terrasser, bjälklag & P-däck. Vi jobbar med välkända och etablerade företag i Sverige. Sedum och liknande påbyggnader på tätskiktet tar vi också hand om. I vårt plåtslageri utför vi alla förekommande plåtarbeten till våra entreprenader.
Vi har vårt lager & kontor i Vinsta/Vällingby men arbetar över stora delen av Mälardalen.

Att arbeta som Plåtslagare på Arena Tak

Arbetsuppgifterna för den här rollen är varierande men du kommer huvudsakligen att tillverka, bearbeta och montera tak- och fasadbeklädnader av plåt. Du kommer att arbeta med ny- och ombyggnadsprojekt mot kunder inom bygg- och fastighetsbranschen i Stockholm. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på huvudkontoret. Tjänsten är på heltid och du utgår från verkstaden eller hemifrån.

Vad kan Arena Tak erbjuda dig?

Arena Tak är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och förmåner. Arbetet med de olika bygg- och fastighetsprojekten är varierande och på så vis mycket utvecklande.
 
  • Tjänstebil/Servicebil
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Frihet under ansvar
  • Tillgång till modern verkstad
  • Gemensamma företagsaktiviteter   

Vem söker vi?

Till rollen som Plåtslagare söker vi framförallt dig som är en driven, social och tålmodig person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt vill vi att du är utbildad inom plåtslageri och har minst tre års arbetslivserfarenhet som plåtslagare. Då det är ett fysiskt arbete ser vi att du har en god fysik samt B-körkort.

Det är ett stort plus ifall du redan har yrkesbevis för plåtslageri eller är utbildad inom heta arbeten, ställningsbyggnation eller skylift, men det är inget krav.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Arena Taks önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).
Ansök här
Titel
Plåtslagare
Stad
Vällingby
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
10
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet