Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Produktionsledare till Talli i Stockholm och Mälardalen

Produktionsledare till Talli i Stockholm och Mälardalen
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett nordiskt expansivt företag? Talli är ett framgångsrikt finskt koncept för små kompakta verksamhetslokaler och har ett händelserikt år bakom sig. Nu behöver man stärka upp sitt team med en målinriktad och engagerad ledare till rollen som Produktionsledare. Låter det som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
Att arbeta på Talli innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. I den här rollen kommer du att arbeta med produktionsledning.  Det innebär att du kommer vara den som tillser att upphandlade anläggnings- och byggentreprenader förverkligas och vara den dagliga kontaktpersonen mot byggplatserna och anlitade entreprenörer och leverantörer.

Om tjänsten
Mer specifikt kommer du ansvara för samordning på byggplatserna. Du kommer att arbeta operativt tillsammans med entreprenörernas platsansvariga. Du kommer att vara Tallis representant på byggmöten och i dagliga kontakter med entreprenörerna. Leda arbetsmiljösamordning inklusive skyddsronder, rapportering och utveckling. Rollen innebär kontakter externt med kommuner, entreprenörer och leverantörer. Du kommer att medverka vid start- och slutmöten med kommuner och liknande myndighetskontakter vid behov. Du är representant vid besiktningar och följer upp eventuella åtgärder. Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor möjlighet att själv utveckla hur du kommer att arbeta i rollen.

Vem söker vi?
Till rollen som produktionsledare söker vi framför allt dig som är en kommunikativ person med vana att leda andra och som har erfarenhet från liknande arbete. Kanske har du arbetat som platschef eller arbetsledare inom byggbranschen, kanske har du arbetat operativt med olika byggprojekt i en roll där du leder personal.

Du är en trygg, involverande och engagerad ledare. Du uppskattar ett högt tempo och har ett stort intresse av at ta ansvar för ditt arbete. Du bidrar med ett positivt synsätt och föregår med gott exempel.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande:
  • Högskoleutbildning inom bygg, byggnadsingenjör alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flera års erfarenhet av byggbranschen
  • Erfarenhet av att arbeta med nyproduktion och leda personal
  • Kunskaper inom entreprenadjuridik, BAS-U och P,
  • Har goda språkkunskaper i engelska 
  • B-körkort

Du rapporterar direkt till projektchef och Talli har kontor i Västerås och Stockholm.

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Tallis önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om Talli
Vår vision är att bygga flexibla lokaler i Europa som enkelt kan modifieras och användas till en mängd olika ändamål som förbättrar livskvaliteten och välmående. Vår mission är att skapa lokaler och gemenskaper som möjliggör olika typer av aktiviteter där målmedvetna människor kan få fritt utlopp för sin kreativitet och växa både som människor och yrkespersoner. Den Sweden AB är del av DEN Group -koncernen. Talli är Den Sweden ABs varumärke. Med runt 500 anställda, har DEN Group -koncernen som målsättning att hjälpa kunderna att förverkliga sina hus- och lokaldrömmar. I koncernen ingår även Finnlamelli, som tillverkar timmerhus för den internationella marknaden, och Designtalo och Ainoakoti, som båda bygger nyckelfärdiga villor för den finska marknaden.
Ansök här
Titel
Produktionsledare
Stad
Sollentuna
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
17
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet