Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Projektingenjör till Eiffage Infra-Nordic i Stockholm

Ta steget till en spännande framtid – Bli Kalkylingenjör inom Infrastruktur hos Eiffage Infra-Nordic!
Vill du vara i frontlinjen när det gäller morgondagens infrastrukturprojekt? Hos oss får du inte bara möjlighet att påverka framtidens infrastruktur, utan du blir även en avgörande kraft i vår spännande expansion i Sverige. Detta är din chans att göra verklig skillnad och sätta ett avtryck inom infrastruktur och anläggning. Låter detta som din nästa utmaning? Tveka inte! Vi ser fram emot att få ta del av din potential. Skicka in din ansökan redan idag!

Om Eiffage Infra-Nordic
Eiffage Infra-Nordic verkar inom anläggningsområdet i Norden och nådde en volym på 125 MSEK för 2022. Vår orderingång har varit lyckosam och vi fortsätter vår expansion. Företaget är etablerat i Helsingborg, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eiffage-Infra-Bau, med säte i Düsseldorf, som ingår i Eiffage Group med säte i Paris. Eiffage och dess dotterbolag har mer än 150 års erfarenhet av konstruktion i Tyskland, Europa och Asien. VI designar och bygger, vi driver infrastruktur. Vi kombinerar följande företag i vår koncern; Eiffage Infra-Hochbau, Eiffage Infra-Lärmschutz, Eiffage Infra-Nordwest, Eiffage Infra-Ost, Eiffage Infra-OWL, Eiffage Infra-Rail, Eiffage Infra-Süd, Eiffage Infra-Südwest, Eiffage Infra-Vortiebstechnik, Herbosch Kiere och Eiffage Infra-West. Våra specialister täcker alla byggområden. År 2022 genererade Eiffage Infra-Bau´s 3700 anställda en total produktion på 1,04 Mrd EUR. Eiffage Infra-Bau ingår i divisionen Eiffage Infrastructures inom franska Eiffage-koncernen (omsättning: 18, 8 Mrd EUR, 73 500 anställda).

Ditt uppdrag som Kalkylingenjör
I rollen som Kalkylingenjör inom Infrastruktur hos Eiffage Nordic kommer du att utgå från vårt Stockholmskontor och arbeta med projekt över hela Sverige. Detta är en nyckelposition där du kommer att spela en central roll i att forma och driva anbudsprocesser för medelstora infrastrukturprojekt. Dessutom får du möjlighet att vara med och bidra till att bygga upp Eiffage Infra-Nordics verksamhet i Sverige. Du kommer att ha en central roll fylld med många och varierade arbetsuppgifter. Inledningsvis kommer du inte att vara del av ett etablerat team, men planen är att teamet kommer att växa med tiden. Detta ger dig en utmärkt möjlighet att bredda din erfarenhet och djupdyka in i komplexa projekt som formar framtidens infrastruktur. Tjänsten är på heltid och du utgår från kontoret i Stockholm.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
 
 • Deltagande i marknadsanalys och bevakning
 • Koordinering av de projektteammedlemmar som är involverade i anbudsfasen
 • Granskning och utvärdering av förfrågningsunderlag
 • Självständig förberedelse och inlämning av anbud
 • Upprättande av förfrågningar till underentreprenörer, leverantörer och konsulter samt självständiga kostnadsberäkningar
 • Utvärdering av anbud från underentreprenörer, leverantörer och konsulter
 • Identifiering av alternativa utförande
 • Uppföljning efter anbudsinlämning
 • Löpande uppdatering av den interna kalkyldatabasen
 • Deltagande i produktionskalkylarbetet
 • Gränssnitt till arbetsledning, stöd i arbetsförberedelse och upprättande av kalkyl vid ÄTA arbeten

Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som trivs i teammiljöer och förstår värdet av gemensamt samarbete samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt. Med en skarp analytisk förmåga kan du snabbt bryta ner och förstå komplexa situationer. Din tekniska kunskap är omfattande, vilket gör att du kan navigera genom tekniska utmaningar med självförtroende. Du har en personlig drivkraft, vilket motiverar dig att framåt och målmedvetet. Vidare ser vi att du har en god förmåga att anpassa dig till förändrade situationer. 

Vi önskar att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Studier i civilingenjör, väg- och vattenbyggnad vid en teknisk högskola eller universitet, genom praktisk arbetslivserfarenhet
 • Minst 3–5 års yrkeserfarenhet i kalkyl- och anbudsarbeten av infrastrukturprojekt
 • God kännedom om AB04, ABT06, AMA, MER samt LOU och LUF
 • Djupgående hantering av MS Office, särskilt Excel, kalkylprogram, meriterande om du har erfarenhet med RIB iTwo
Vi ser det meriterande att du har arbetat som entreprenadingenjör, platschef eller blockchef i ett bygg- och/eller anläggningsprojekt.

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing 073-626 47 50 Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Eiffage Infra-Nordic.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, infrastruktur, teknik och förnybar energi Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan via länken
Ansök här
Titel
Projektingenjör
Stad
Lidingö
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
31
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet