Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Projektledare inom bygg och fastighet till Stångåstaden i Linköping

Stångåstaden har ett viktigt uppdrag – att jobba för ett levande Linköping där människor trivs. För att nå det målet behöver vi dig som har kunskapen, viljan och drivet. Tillsammans har vi kraften och förutsättningarna att göra skillnad på riktigt. För våra kunder och för Linköping.

Vi investerar över en halv miljard om året för att renovera och utveckla vårt befintliga fastighetsbestånd för en bättre stad. Vill du vara med på vår utvecklingsresa och skapa bra boendemiljöer som gör skillnad på riktigt? Söker du utmaningen i att driva komplexa projekt för planerat underhåll och ombyggnation? Gillar du att motivera och inspirera dina kollegor att nå projektens uppsatta mål? Då kan det här vara en roll för dig!

Vill du göra ditt bästa för Linköpings bästa?
Som projektledare på Stångåstaden ansvarar du för att leda och samordna projektteamet i varje projektuppdrag för att säkerställa ökad kundnytta, lönsamhet och hög kvalitet. Du har ett övergripande ansvar för helheten i varje projekt genom projektets alla skeden, bland annat att fånga olika intressenters behov i projektens tidiga skeden. Du jobbar nära våra områdesansvariga tillsammans med projektstöd. Utifrån identifierat underhålls- och kundbehov ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor inom Förvaltningen och Uthyrningen utveckla projektens omfattning, hitta lämpliga samtida åtgärder och den slutliga produktutformningen. Ni tillvaratar både kundernas behov och fastigheternas möjligheter ur ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbart perspektiv. Till din hjälp har du interna specialister inom installation och energifrågor, samt extern expertis i form av konsulter.

I alla steg i projekten agerar du på ett tryggt och professionellt sätt i byggherre- och beställarrollen med ansvar för projektkalkylering och upphandling av entreprenader inom ramen för LOU. I produktionsfasen har du en aktiv roll med ansvar för uppföljning av ekonomi och kvalitet samt slutligen överlämning i fortsatt förvaltning.

Vem är du?
Som person är du en ansvarstagande lagspelare, kvalitetsorienterad och systematisk. Du är kommunikativ med stort intresse för människor och förmår att leda och inspirera dina projektteam att nå era gemensamma mål. Samtidigt är du ödmjuk och ser dig själv som en del i helheten.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Relevant utbildning för uppgiften med några års erfarenhet av projektledning i större bostads- eller komplexa byggprojekt med privatpersoner som kunder
  • Genom tidigare erfarenheter har du samlat goda kunskaper inom entreprenadjuridik, projektjuridik och relevant bygglagstiftning
  • Erfarenhet av att arbeta strukturerat i olika affärssystem och projektstyrningsverktyg
  • Du är van vid att hantera flera projekt samtidigt, har ett starkt driv för att föra processen framåt och bidrar till företagets och gruppens utveckling

Vad vi erbjuder dig?
Stångåstaden har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser bland medelstora företag och vår kultur präglas av engagemang, öppenhet och inflytande. Här får du möjlighet att växa och bli ditt bästa jag, och bidra till vårt viktiga uppdrag att främja Linköpings utveckling. Vi värnar om balansen i livet och leds i arbetet av våra tre värdeord – trygga, professionella och aktiva.

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Urval görs löpande med sista ansökningsdag 20 februari 2023 I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. För att söka tjänsten skickar du in CV via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ira Isaksson via e-post: ira@isakssonrekrytering.se eller telefonnummer: 070-485 75 59. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Stångåstaden ägs av Linköpings kommun och förvaltar cirka 18 500 bostäder. Med drygt 25 % av bostadsmarknaden är vi Linköpings största aktör. Nu satsar vi rejält på att bygga bort bostadsbristen och ökar investeringstakten för nyproduktion, ombyggnation och stadsdelsutveckling. Hela tiden med målet att ligga ett steg före och aktivt bidra till en bättre framtid. För våra kunder, Linköping och vår bransch.
Ansök här
Titel
Projektledare inom bygg och fastighet
Stad
Linköping
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
30
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet