Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Projektledare/ Platschef till Malmö Byggcenter

Projektledare till Malmö Byggcenter AB
Är du en person som vill arbeta med spännande ROT projekt? Har du tidigare erfarenhet från projektledarrollen? Då kan det här jobbet vara för dig! Malmö Byggcenter AB befinner sig i en tillväxtfas och söker efter en ny kollega. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om MBC
MBC är ett modernt byggföretag i den expansiva Öresundsregionen med fokus på kvalitet och precision. Vår främsta styrka är våra medarbetare. Deras glädje, yrkesskicklighet och samarbetsförmåga är nyckeln till företagets framgång. Vi arbetar dagligen med säkerhet och arbetsmiljö. Vi har nollvision för allvarliga skador och strävar efter minimal miljöpåverkan.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du arbeta med ROT- och ombyggnadsprojekt. Du kommer självständigt ansvara för att samordna och leda planering, projektering och genomförande av projekt. Du är även ansvarig för projekt- och byggledning och för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar samt ansvarar för budget och prognosarbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kunniga och engagerade kollegor. Du kommer att ingå i företaget ledningsgrupp.

Är du den vi söker?
Vi tror att du som person är noggrann och har en stolthet i ditt yrkesutövande samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du har en hög social kompetens och förstår värdet av goda samarbeten. För dig är det A och O att alltid planera och leverera enligt tidplan, med rätt kvalitet och ekonomi för projektet. Du är engagerad, har ett naturligt driv och har lätt för att ta de beslut som behövs för framdrift i dina projekt.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer
  • Erfarenhet av att ansvara för ROT-projekt i rollen som projektledare eller platschef
  • Varit självgående i rollen och trygg i sin kompetens och utförande
  • Erfarenhet av beställning och samarbete med UE
  • Van att ha kontakt med beställare
  • Erfarenhet av att arbeta med projekt i olika storlekar, både mindre och större
  • Svenska och engelska tal och skrift
  • Mycket god datavana och MS Officepaketet
  • Kunskap i att arbeta med affärssystem
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande ifall du har en högskolutbildning eller annan utbildning inom relevant område. Vi uppskattar även ifall du har erfarenhet av installationsentreprenader eller med olika typer av ROT projekt.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar MBC med Isaksson Rekrytering. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sophie Åhlander, via sophie@isakssonrekrytering.seeller 072-300 08 92. Vi behandlar ansökningar löpande så sök nu. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).
Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information
Ansök här
Titel
Projektledare
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
30
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet